Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda "plus size"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-27, 17:49   #4815
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez Mary_Q Pokaż wiadomość
tylko,ze wczesniej nie bylo tego regulaminu...podala mi go gdy powiedzialam,ze chce zwrot pieniedzy ajj tam pal licho musze znalezc kogos kto mi go przerobi albo znalezc cos fajnego
no i o to jej chodzilo - zebys dala sobie spokoj
Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
No mam nadzieje, ze u mnie bedzie ok, ale nigdy nie wiadomo jak z tymi mezczyznami;/ wiec wiesz- dobrze ze sie rozstaliscie, niz pozniej po slubie mialby Cie zdradzac i oszukiwac Napewno znajdziesz kogos NAPEWNO
Roses szybkiego powrotu do zdjrowia mezczyznom to nigdy nic nie jest, tylko my babki mamy problemy;/ ja tez mam, no aLE CZEKAM AZ pojade do pl

harajuku-fish witamy
ja dodaje zdjecie, ktore bylo zrobione jakies 15 min temu (tylko ze zapomnialam brzucha wciagnac hihih)jak to sie robi zeby miec w 1 poscie cytaty roznych uzytkownikow :P?
dziekuje U mnie sie problemy zaczely razem z abstynencja...czy to nie dziwne ze jak przestalam wspolzyc to zaczely mi sie jakies rewelacje tam dziac?
Kochana ty to jestes niezla laseczka nozki sliczne, szczuplutkie...ehhhh:roll eyes: Wyjdziesz za mnie?
A co do cytatow moja droga to pod postem miedzy "cytuj" a "odp" jest takie jedno okienko to je zaznaczas i przy kolejnym posice ktory chcesz zacytowac tez zaznaczasz i jak juz tak sobie pol forum zacytujesz to klikasz "odpowiedz" i odpowiadasz
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora