2008-10-27, 18:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: My Style Diary VI
Cytat:
Napisane przez Mags1983
A teraz moje  Tadam !!!
Pierwszy to piątkowy, tak wyglądałam bez czarnej kurteczki.
Drugi wczorajszy pt. Mags oswaja styl boho   
Trzeci dzisiejszy. Staram się ubrac bardziej kolorowo, ale nie wiem czy jest oki. Róż połączony z brązem 
|
pierwszy mags bardzo ładny! Ale faktycznie wybrałabym bardziej odkryte buty. Za to bardzo dobrze dobrałaś długość spódnicy. Bardzo mi się natomiast nie podoba ostatnia torebka - jest taka hmm nie wiem i bezkształtna i te kolory sprawiają, że bardzo mało rzeczy do niej ci będzie pasować. Zdecydowanie lepiej by to wyglądało na przykład z Towją dużą czarną 
Cytat:
Napisane przez Papiszynka
Moj dzisiejszy burek 
|
Totalnie w moim stylu - ślicznie.
Cytat:
Napisane przez czarownicagosia
To teraz ja niedzielnie
|
boska bluzka 
Cytat:
Napisane przez bloondyna
weselnie .
na prośbę dodaje bardziej wyraźne zdjęcia .
|
blondi moim skromnym zdaniem - świetnie 
Cytat:
Napisane przez gabi1234
ja też ostatnio w czerniach się lubuję  i wkleję jeden (ciężko mi oddać na fotce o tej porze strukturę materiału etc a szkoda, bo płaszczyk bombka a spódnica też taka "nadmuchana" jest  )
|
ta pierwsza wersja jest wręcz powalająca, nie do końca lubię takie płaszczyki, ale to tylko moje zdanie.
Cytat:
Napisane przez praline
no to i ja się udzielę w wątku-niestety, ale mam tylko zdjęcia outfit-u . Na dwóch ost. zdjęciach mrugnęło mi się ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
BOSKO! uwielbiam połączenia szar/czarn + czerwień. I masz takie zgrabne nóżki Bardzo fajnie!
|