|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
witam laseczki jak samopoczucia u mnie buro i ponuro ale fajnie jest zaraz zmykam po zakupy bo ma padac i bede znow uziemiona hihi
Wczoraj zamierzalismy polozyc malego w jego pokoju pierwszy raz i co??? I spalismy we troje bo Max sie zbuntowal ale czas ma do niedzieli a potem ostro do boju na razie po przyjezdzie troche ulgowo go traktuje
Jutro jade na caly dzien do mamy nie bede pisac bo ona laptopa bratu dala i kiszka ale we czwarteknadrobie zaleglosci
Loni nie podlamuj sie i nie licz ile pszlo ja mysle za jak juz bedziesz w ciazy bedziesz mowic nie wazne ile wydalismy wazne ze mamy kruszynke a co do plci i rozczarowan to tez tego nie rozumiem jak mozna sie sfiksowac na jedna plec . Ja chcialabym corcie ale jak bedzie chlopiec bedzie rownie mocno kochany jak ten pierwszy libuziak
Blondynka walnac ci za cole ???? WIekszego gowna nie mozesz wlewac w siebie i czipsy nonoino pomysl te wszystkie E-costam zjada Twoje bejbi a odrdzewiacz(cola) napewno nie wplywa dobrze na samopoczucie ani twoje ani malenstwa
Ja tu cie prosze po marcheweczke i soki owocowe prosze isc