Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odzyskać męża czy jest to możliwe?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-28, 09:05   #10
mml
Przyczajenie

Dot.: Odzyskać męża czy jest to możliwe?

Witam serdecznie. Kolejny raz dziękuję Wam za Wasze rady naprawdę są one dla mnie bardzo cenne.
Co do miejsca zamieszkania nie widzę takiej możliwości byśmy przenieśli się do miejscowości gdzie on pracuje. Jego służbowe mieszkanie to jeden malutki pokój musielibyśmy sprzedawać nasze mieszkanie, kupować tam ale po co skoro ani ja ani on nie chcemy tam mieszkać? Ustaliliśmy że będzie tam tylko lub aż dwa lata. Musimy to wytrzymać. Wiem że ja też muszę się starać, dawać coś od siebie a nie tylko oczekiwać. Ale wiecie, wczoraj swoimi wpisami dodałyście mi otuchy do tego stopnia, że odważyłam się do niego zadzwonić wieczorem i powiem Wam że rozmowa była bardzo fajna. Był normalny taki jak kiedyś, wyczułam tylko w pewnych momentach rozmowy takie wahanie tak jakby rozmawiając sobie ze mną nagle przypomniał sobie że jest na mnie zły, że mamy się rozstać. I tak myślę czy on tego nie robi specjalnie? Skoro jego wcześniejsze sygnały które kierował w moją stronę odnośnie mojego zachowania nie przynosiły żadnego efektu, może postanowił podjąć tak twarde stanowisko w sprawie rozstania żeby coś do mnie w końcu dotarło i abym rozpoczęła walkę o niego? Ot chciał mi dać takiego kopniaka? Co o tym myślicie moje mądre koleżanki?
mml jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując