2008-10-29, 13:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odkryłam kilkuLETNIĄ Z D R A D Ę TŻ-a - RATUJCIE przed głupimi pomysłami! RAD
Cytat:
Napisane przez Doris1981
Heh, i rzeczywiście, są tacy co zdradzą, choćby mieli partnerkę fajniejszą niż Angelina Jolie i do tego nie proszącą ich o nic związanego ze śmieciami, czy malowaniem sufitu. 
|

Weźmy chociazby ten wątek.
Nie znamy tych ludzi, ale jesli wierzyc temu co tu zostało napisane, to czego temu facetowi brakowało w związku? Moze mi ktos powiedziec?
Z postów autorki widać, ze jest osoba inteligentną, na poziomie, pewnie i ładna jest i prace ma fajną i sporty jakies uprawia i o dziecko mieli się starac, czyli z seksem też jest raczej w porządku... No gdzie tu sa braki?
Mam bliskich znajomych. Ona super babka, gadamy o wszytskim, więc wiem, że u nich w łózku to jest naprawde świetnie (co on tez przyznaje), w domu bardzo fajnie, ona jest piekną kobieta za którą sie faceci oglądaja a ona wpatrzona w męża jakby się poznali wczoraj (19 lat po slubie są). Pracują, na wakacje jeżdżą, z dziecmi kłopotu niet, normalna rodzina. Zdradzał ja już miesiac po slubie i sporadycznie czyni to do dziś.
Wiecie ja się często nad nimi zastanawiam. I jak czasem czytam, ze "zdradzie sa winne obie strony" itd, ze cos tam, cos tam... To sobie mysle, ze to nie jest takie "proste".
Czasem jedyną winą zony jest to, ze jest ... żoną.
Cytat:
Napisane przez bbkk
bosze dziewczyny, ale się uśmiałam z tych śmierdzących stóp . kolega obok az zwrócił uwagę, że się śmieję po raz pierwszy od tygodnia
wszystkie macie po trochu rację
zgadzam się przede wszystkim z tym, że jak facet chce zdradzic do nawet angelina w domu nie pomoże
kurnia, szkoda że muszę wracać do pracy zamiast z wami tu gadać
i jeszcze archiwizacja czeka!
PS. trochę mi lepiej. dzięki
|
Liczyłam na to 
Czasem dobrze jest się posmiać
Trzymaj się i niech Ci będzie lepiej
Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2008-10-29 o 13:11
|
|
|