Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-29, 19:26   #2686
syla39
Wtajemniczenie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Cię proszę chudziutka jak patyczek i jeszcze chce chudnąć a po jaką chorobę???
Mąż przyleci, to się dopiero działo będzie po tylu samotnych hiihih nocach .

Olivka
znasz mnie, ja wiarę starcę dopiero jak czarno na białym wyjdzie, że nic z tego. Póki @ nie ma, trzeba wierzyć

Mój A. kupuje mi grejpfruty, pomarańcze, jabłka, gruszki, kiwi nawet (takie pojedyncze sztuki) i wyobraźcie sobie że ja to zjadam!!! Ja dziecko wychowane na chipsach, coca-coli i Mc Donaldsie Staram sie jeść wszystko, chipsy i colę też ( w małych bardzo bardzo ilościach ale czemu nie) no i przez to opychanie się jestem już małym słoniem

ps. znowu ściełam włosy, bo po ścięciu sprzed tygodnia wcale a wcale nie chciały się układać, więc je dziś "dociełam"

psII. Madzia moja cała familia dziś oglądała Twoje wesele,
taniec łabędzi i muzyczka z Benny Hilla ich powaliła, no a przy "wykładającej się Zośce" świadkowej już prawie płakali ze śmiechu

A bedzie sie dzialo, oj bedzie tym bardziej ze lekarz dal zielone swiatelko na staranka. Musze tylko pogonic @.

Wlasciwie to nie narzekam gdyby tylko stracic troszke w brzuchu bo cos mi sie tam odlozylo

Pokazuj jakies zdjatko taj nowiej poprawionej fryzurki owocowa dziewczyno

Ja tez zmienilam fryzure ale gdzies mi zaginal w akcji kabel od aparatu i nie moge przelac zdjec. Pewnie moj maz cos wie na ten temat. Spytam jak wroci.

Loni nie pisala jak po wizycie u urologa i Jane tez znowu zaglebila sie w swiat nauki....

Edytowane przez syla39
Czas edycji: 2008-10-29 o 19:28 Powód: dopisek
syla39 jest offline Zgłoś do moderatora