Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki mam typ urody pom,óżcie;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-30, 09:27   #1
sollar
Przyczajenie

Jaki mam typ urody pom,óżcie;)

Czytałam chyba wszystkie artykuły o typach kolorystycznych na forum i na innych stronkach ale nadal mam problemy z określeniem swojego.Wydaje mi się że moge być jakimś typem miesznym, ale znowu te typy jak piszecie muszż mieć indywidualnie dobrany makijaż i kolorki więc pojawia się tu moje pytanie jakie?

A to odpowiedzi na pytania które są zadane przy określaniu typu:
1.opalania-opalam się dość szybko nigdy na czerwono raczej na ciemny brązowy taki brudny nie brzoskwiniowy
2.kolor oczu-piwno zielone jakieś takie z plamkami dziwne takie
3.piegi-nie posiadam
4.Cera-tego najbardziej nie potrafie określić,wydaje mi się że podchodzi pod oliwkową ale zimą jest taka jasna chociaz nie nazwała bym ją porcelanową
5.kolor włosów-taki szary brąz
6.kolor ust-różowy
7.w jakich kolorach czujesz się dobrze-wiem w jakich na pewno źle się czuje są to wszystkie jaskrawe barwy bardzo mocne np. mocna czerwień zieleń fiolet roż niebieski ale lubie np.oliwkową zieleń khaki brązowy żółty czarny popielaty.

To chyba by było na tyle zamieszczam kilka swoich zdjęć pierwsze jest z naturalnym kolorem wlosków reszta już niestety nie no i w różnych kolorach przyłożonych do buzi.Z góry dziękuję za pomoc i mam nadziję że wreszcie się ''określe" kolorystycznie[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/admin/USTAWI%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]

Później dodam jeszce moje zdjęcia z makijażem i opalenizną. Bardzo prosze i dziękuję zarazem za pomoc.To mój pierwszy wątek więc z góry przepraszam za jakiekolwiek błledy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (17,3 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (15,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (16,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (16,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (18,2 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (55,9 KB, 47 załadowań)
sollar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując