Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plastry, płatki oczyszczające na nos, plasterki na wągry
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-16, 17:45   #125
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Dot.: plasterki na nos

Cytat:
Napisane przez maja_s
Dziewczyny a ja mam pytanie czysto techniczne nie zwiazane z plasterkami tylko z allegro jak to ise tam kupuje w ogole mozecie mi powiedziec te osoby co kupuja bo ja wiem ze na stronie jest instrukcja ale wole jak mi ktos to prosta polszczyzna wytlumaczy i nie macie czas obaw ze po wplacie duzych sum na konto przelewm moze do Was nie dotrzec zamowiony produkt co sie robi w takiej sytuacji??

Yyyyy... ale wiesz, naprawdę instrukcje na allegro są napisane wyjątkowo przystępnie... naprawdę prostą polszczyzną, tylko trzeba sobie zadać trochę trudu by je przeczytać...
Na forum plotkowym toczyło się duzo wątków na temat zakupów na allegro - jak wpiszesz hasło "allegro" w wyszukiwarkę sporo do czytania wyskoczy.
Sposoby licytowania są dwa - jeśli jest podana cena kup teraz, to klikamy od razu i od razu produkt jest mój. Jeśli trwa licytacja, wpisuje maksymalną kwotę jaką jestem gotowa zapłacić i jeśli nikt mnie nie przebije, to produkt jest mój.

Ja zawsze płacę przelewem najpierw, poważny sprzedawca zawsze wysyła. Oszuści też się oczywiście zdarzają. MOżesz też płacić za pobraniem, czyli placisz kasę listonoszowi przy odbiorze. Tak też można zostać oszukanym, bo otiwerasz paczkę dopiero jak zapłacisz, zawsze istnieje ryzyko, że w pudełku będzie np. cegła. Trzeba wybierać wiarygodnych sprzedawców i ryzyka nie ma

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując