2008-10-30, 19:03
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Propozycja
Cytat:
Napisane przez k-n
To ja poruszę jeszcze jedną kwestię, wcześniej już poruszaną 
Czy byłaby możliwość, aby recenzje mogły pisać tylko osoby, które wypełniły Profil Cery  Tzn. to byłaby taka przepustka do KWC. Naprawdę dużo dziewczyn recenzuje kosmetyki, a w swoich profilach ma "brak deklaracji". Czy taka recenzja może być w pełni rzetelna...?!
Nie wiem, jak to wygląda ze strony technicznej, ale fajnym wyjściem byłoby też takie okienko, jak w przypadku Włosów, gdzie można by wpisać, coś więcej o swojej cerze - np. jak reaguje na zmiany temperatur itp.
|
również się podpisuję, w końcu wypełnienie Profilu Cery nie zajmuje dużo czasu, a jak się komuś nie chce to stawia pod znakiem zapytania rzetelność swoich opinii.
Cytat:
Napisane przez Paulinka_S
zmusic nie zmusi ale myślę, że jakąś część zmotywuje do zajrzenia w regulamin. I w samym regulaminie też bym pogrubiła czy jakos inaczej zaznaczyła kwestię o terminie (bo za to leci najwięcej recenzji)
|
tak, tak, mam nadzieję że to zwróci uwagę rzetelnych lecz nieuważnych recenzentek, bo jak ktoś pisze "właśnie kupiłam i jest super" to rzeczywiście nic mu nie pomoże
|