Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-31, 17:32   #2011
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Witam Was laleczki

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ano w szkole, w liceum no i właśnie dobrze pamiętam jak ja byłam na ich miejscu, z tym ze muszę przyznać ze "za moich czasów" dyscyplina była dużo większa a ja sama byłam dość obowiązkowa, może w liceum juz nie tak jak w podstawówce, ale na tyle energii żeby chociaż spisać od kogoś to zadanie to miałam
chętnie bym przyszła do Ciebie pouczyć, o ile chcesz się uczyć łaciny

Dzień dobry

wczoraj jakoś nie czułam się na siłach pisać ale dziś czuję się świetnie wyspałam się i jest git powoli się zbieram na praktyki, a po powrocie z praktyk szybko się spakuje i jadę do rodzinki bo wszakże jutro Wszystkich Świętych nie przepadam za tym świętem ale cóż przynajmniej się może z kuzynkami z tej okazji spotkam
wieczorem się jeszcze chyba gdzieś z TŻ-em i może jakąś ekipą wybiorę na miasto w Jaworznie (naszej rodzinnej miejscowości), w koncu dziś osławione Halloween

miłego piateczku Wam zyczę
Nie przesadzajmy ze za Twoich czasow. Przeciez to bylo tak niedawno
Nic tylko powinni dziękowac ze maja taka nauczycielke
Oby wiecej takich nauczycieli
A łaciny to mnie nie ucza jeszcze, ale mam nadzieje ze w przyszłosci bede miała korepetycje u Ciebie , co?

A Wszystkich Świetych maja dobrego to do siebie ze mozna rodzine zobaczyc. Ale gorzej z staniem przy grobach.

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

Baby - nie poddaję się, ale denerwuje mnie już to, że ciągle skacze mi +2 -2 kg

a ja pewnie będę siedzieć dzisiaj w domu i się nudzić
Nie poddaj sie. Jak widzisz to wahania,skoro tak skacze ta waga.
I co nudzilas sie czy nie było tak źle?;>

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

A ja byłam na spotkaniu o pracę... i maaaaaam! Coprawda tylko max 200 zł miesiecznie (no bo ileż mozna dopstac zasprzatanie biura 2 razy w tygodniu po max 2h?xD), ale przynajmniej na jakieś swoje wydatki będę miała.

Życzę wszystkim miłego weekendu ;*
gratuluje z ta praca

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Dziewczynki.............. ... Wracam do życia!!
Udało się i dziś wreszcie profesor podpisał mi pracę. Mogę złożyć do dziekanatu i pozostaje już tylko szykować się do obrony...
NIE PISZCIE MGR NA OSTATNIĄ CHWILĘ Zwłaszcza jeśli temat jest rozległy, a promotor wymagający (bo wiadomo, że jedni przejmują się mniej a inni bardziej...)
No ale nic, niezmiernie się cieszę, że wreszcie się wyśpię i ogólnie odpocznę... Ostatnio już byłam tak niewyspana, że zaczęłam tracić pamięc, serio Mówiłam coś, a po chwili powtarzałam to samo Masakra...
Gratulacje ;* Musiałas niezle kuc skoro tracilas pamiec co ta nauka robi z czlowiekiem

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Hehe, najlepsza metoda- kopiuj-> wklej-> drukuj ; D .
U nas nawet nie czyta referatów..sprawdza czy i jak jest zrobiony i stawia ocenę.
.
U nas tez nie czyta ,ale kaze pisac recznie czyli Wy macie lepsza nauczycielke

Agolku: Milego wyjazdu Pozwiedzaj swiat bo Ci sie nalezy
A plany na nastepny rok masz NIEZIEMSKIE Kurcze fajnie było by sie wybrac w taka podroz...naprawde
Baw sie dobrze
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora