Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oświadczyny- kompletnie nieudane.... tak mi smutno :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-01, 15:43   #17
martha330
Zakorzenienie

Dot.: Oświadczyny- kompletnie nieudane.... tak mi smutno :(

a wedlug mnie co innego jest planowac zareczyny,a co innego sie oswiadczac. choc sama w tej kwestii nie mam doswiadczenia,bo zareczona nie jestem moze planowal powiedziec pare wybranocy slow,zapewnic Cie o jego milosci,ale nie wyszlo moze. moze tez poszedl na tzw, zywiol,byla okazja,wiec nie chcial czekac ani chwili dluzej...wydaje mi sie,ze mimo iz naprawde jest Ci smutno <i wcale sie nie dziwie,bo mam dusze romantyczna i chcialabym naprawde romantyczne zareczyny>i nie chcialas,by rodzice byli obecni,to zauwaz tez,ze mimo wszystko Twoj Tz osmielil sie wyjac ow pierscionek i zareczyc sie. nie padly zadne slowa,a szkoda. ale jestem dobrej mysli i Ty powinnas takowej byc,ze Tz wynagrodzi Ci to. najpierw moze chcial pokazac rodzicom i tesciom te nowine. a za chwile bede sie nia cieszyl z Toba w samotnosci. jak pokazuje zycie,nie wszystko jest takim,jakim sobie wyobrazalysmy,ze bedzie...i trzeba przyjac to,co daje nam los. wiem,ze pewnie pelna rozgoryczenia jestes i zazdroscic innym bedziesz,ze mieli wspaniale zareczyny. ty tez takie mialas...dlaczego? bo samo to,ze Tz wiaze z Toba dalsze zycie,ze chce zostac twoim mezem - jest cudowne!
ochlon z emocji,wybierzcie sie gdzies z Tz i ulozcie sobie na zycie nowejuz razem jako narzeczeni
i tak gratuluje Ci!!!
smutek przejdzie,a Ty bedziesz z ukochanym mezczyzna!

Edytowane przez martha330
Czas edycji: 2008-11-01 o 15:45 Powód: dopisek
martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując