2008-11-01, 19:44
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
Napisane przez nice6irl
Witam was dziewczyny.
Więc skoro mi pozwalacie to zostaje
Tęskniłyście za mną?  Tyle wczoraj miałam do zrobienia, że dopiero teraz mam czas spokojnie do was zajrzeć i coś naszkrobać.
Najpierw miałam 12h w pracy. Ale wyszłam po 8, bo mam dobrodusznego szefa i zrozumiał, że mam ochotę na wypad z dziewczynami do knajpy, i puścił mnie 4h wcześniej 
A w pracy na razie nic ciekawego się nie działo, bo to był mój 1 dzień i niewiele kojarzyłam. Mam stertę papierów do zapoznania się i nauki. I wszystko na już. Ale rozplanuje sobie to jakoś rozsądnie.
Mój tata dzisiaj wyszedł ze szpitala. Zrobili mu w końcu zabieg, tzn. sądę wewnętrzną....
|
taaaak tęskniłyśmy BARDZO!!!
to fajnie że trafiłaś na dobrego szefa to dobrze wróży teraz tylko musisz się nauczyć tych papierów... biedna ale na pewno szybko CI pójdzie!!!
Super że tata czuje się coraz lepiej! oby szybko wrócił do zdrowia
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Wrrr! Czemu ja TVN STYLE nie mam...?
Ja też muszę znajomych na jakieś balety wyciągnąć, bo tak dawno nigdzie nie byliśmy, że szok, a ja uwielbiam tańczyć! Na razie zapitalam po domu z moją chustą do tańca brzucha wokół bioder i ćwiczę sobie własną choreografię
Lecę zakopać się pod koc z jakąś dobrą książką i kubkiem czerwonej herbaty- to mój ulubiony sposób na jesienne popołudnia. A później chyba trochę poćwiczę, bo taki dzisiaj obiad wtrząchnęłam u babci, że jakby nie patrzeć odpokutować to muszę 
|
nie masz co żałować... rozczarowałam się tym programem, myślałam że bardziej zdrobią program faktyczne GDZIE CO KUPIĆ i właśnie jakieś takie bardziej konkretne wskazówki a oni skupili się na tym że duże rozmiary są bardziej namiotowe i bezkształtne... i żeby przekonać sklepy do tego żeby zmienili styl szycia tych ciuchów.... akurat coś to zmieni... eh... i co mnie zdziwiło że niby w Anglii puszyste nie mają gdzie się ubierać... ciekawe co by powiedzieli gdyby wpadli do Polski hahahah
ciekawe jakie będą te Twoje zajęcia z tańca brzucha! czekam na relacje
miłego wieczorku