Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-02, 10:25   #654
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
tigresska - czy na niwie guza coś uległo zmianie na lepsze ?! Mimo komizmu sytuacji - współczuję .
.
za kilka dni bedę sie z tego baaaardzo głośno śmiać, jednak narazie nie bardzo mi do śmiechu nie pospałam za dobrze w nocy bo sie budziłam co trochę gdyż sie urażałam... wizualnie wyglada lepiej, nie mam fioletowego czoła, guz jest, teraz trochę mniej czewrony, z taką piękną szramą w miejscu uderzenia...

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
(BTW moja teściowa jest Portugalką , teść z Wenezueli - obecnie mieszkają na Maderze, no i mój małż mówi w trzech językach: hiszpańskim, portugalskim i angielskim . Polskiego zna podstawy, a po wizycie w Polsce jego ulubionym słowem jest: "zimno" ; z ciekawostek: mimo iż wie, co to znaczy, to często do mnie mówi "moja Pietruszka", uważa, że to piękne słowo; "moje kochanie" też mówi

Cytat:
IMO, jeden z najpiękniejszych, jaki widziałam. Gdy po raz pierwszy go widziałam kilka lat temu to wyłam na głos o drugiej w nocy i było mi obojętnie, czy obudzę cały dom , ale ja już tak mam, ż często płaczę podczas oglądania filmów, czytania książek. Za to w życiu prywatnym rzadko.
Cytat:
Jeśli jeszcze nie oglądałaś, to polecam również TEN film.
A propos filmów (powiedzcie mi, kiedy będę przynudzać, bo filmy to mój konik), to wczoraj oglądałam [REC]- po hiszpańsku (małż się cieszył), a napisy po angielsku.
Miał być taki straszny i w ogóle, a dla mnie to była powtórka z rozrywki. Nie jest zły, ale z pewnością to nie jest najlepszy horror, jaki w życiu widziałam.

Ostatnio chyba najbardziej ujął mnie film Śniegowe ciastko, z świetną rolą SigourneyWeaver, którą BTW uwielbiam.

nie oglądałam, przyznaję, ze w ogóle jestem do tyłu z filmami - w wolnym czasie siedzę na wizazu... ale jesli o mnie chodzi to poproszę wiecej propozycji ciekawych filmów! jak mam ochotę sobie coś obejzec to nigdy nie wiem co... jesli ktorys film Cię poruszył to pis koniecznie

Emilko! mnóstwa radosci, szczęści oraz spełnienia wszystkich marzeń!

cos mi sie tu trochę pokopało...

Edytowane przez tigresska
Czas edycji: 2008-11-02 o 10:30
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując