Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmiany w zasadach oceniania perfum
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-03, 13:14   #6
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69
Dot.: Zmiany w zasadach oceniania perfum

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Aaliyah! Wyciągnęłaś mi to z ust!!! Moja przygoda zaczęła się od Allegro, od próbek i testowania. Potem szukajac opisów perfum, trafiłam na WIZAŻ, no i się zaczęło Najpierw czytałam KWC jak jakąs świetna książkę. Zawsze jak otwierałam allegro, to na podgladzie był KWC. Przygoda z KWC trwała ,tak jak u Ciebie, parę miesięcy. Mam nawet swoje faworytki, z opisami których bardzo się liczę , są moimi guru w sprawach zapachów. Szkoda tylko, że te Wizazanki nie chca za bardzo otworzyć się na nowe koleżanki. Ale myślę,że to wymaga troche czasu, aby zdobyć ich zaufanie, w końcu sa one Wizażankami z wieloletnim stażem i znają sie osobiście.Serdecznie pozdrawiam Wszystkie, bez wyjątku
Mysle, ze wszystko poprostu wymaga czasu, tak jak w realnym swiecie Kazda z dziewczyn, ktore udzielaja sie na Perfumach kiedys byla nowa. Nie kazda natomiast traktowala forum hmmm... jakby to nazwac? Moze powaznie? Sama wiele razy bylam swiadkiem sytuacji, w ktorych dziewczyny wchodza np. na "Moja kolekcje..." oczekuja zachwytow nad swoimi flaszkami a potem znikaja i sluch o nich ginie, albo powstaja tysieczne watki z serii "podrobek". Jest mnostwo tego typu sytuacji. Dlatego ja przynajmniej, juz z reguly podchodze do "nowych" dziewczyn z lekkim dystansem, ale nadzieja, ze zostana z nami na dluzej
Poza tym, gdy ja dopiero zaczynalam pisac swoje posty na Perfumach, przyznam, ze potrzebowalam czasu aby sie oswoic, zrozumiec skroty pewnych nazw perfum itd. Bardzo dlugo nie wiedzialam np. czym jest OI Dlatego, mysle, ze tak jak Ty potrzebujesz czasu na to aby poczuc sie tutaj jak najlepiej, tak wiele dziewczyn potrzebuje czasu aby Ciebie mozliwie najlepiej poznac. A pamietaj, ze nie ma na to lepszego sposobu niz Twoje posty

Zycze szybkiego powrotu do zdrowia, bo jeszcze nie mialam okazji
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując