Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 15:21   #848
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
tak chodzi o lokalizajcę, bo i ja mam swoją działkę i Tż ma swoją
i nic a nic mnie to nie przeraża, a wręcz cieszy i już się doczekać nie mogę
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a posiadanie domku nic a nic mnie nie przeraża chcę mieć malutki domek, nie chcę miec dużo dzieci-dwójka wystarczy więc i wielkiego pałacu nam nie potrzeba. Mi to ostatnio zależy żeby był malutki i żeby się szybko po ślubie zbudował już się z tżtem śmiejemy że jak nie będziemy mieć pieniędzy to ja mu będę cegły podawać a on będzie murował byleby szybko pójść na swoje

mnie przeraża budowanieChętnie kupiłabym gotowy, ale w dobrej lokalizacji kosztuja ok. 700 tys. i jeszcze trzeba urządzić, więc bańka jak nic. A na coś takiego nas nie będzie stać. Mam tez działkę, ale ze względu na przyszłe dzieci wolałbym mieć dom bliżej miasta albo mieszkanie w mieście. Inaczej musiałabym je na kązdym kroku wozić dopóki nie uzyskałyby wiekszej mobilnościDlatego póki co szczytem moich potrzeb jest czteropokojowe mieszkanko - salon i trzy sypialnie. Jak już to będę miała i bedzie mnie stać na domek to jak najbardziej.
A w ogóle to gdzie bedziecie miały te domki?Pod miastem, w mieście? Bo mnie właśnie przeraża lokalizacja poza miastem w przypadku domu. A wiadomo, w Krakowie dom w mieście to już w ogóle szkoda gadać ile kasy.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora