Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Pierwsza wymiana ! ~Armani~Miracle~Ziaja~Und er Twenty~Soraya~Joanna~Kola styna~Avon~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-03, 15:33   #1
katarzyna0
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Pierwsza wymiana ! ~Armani~Miracle~Ziaja~Und er Twenty~Soraya~Joanna~Kola styna~Avon~

NIE WAZNE !!!!!!!!!!!!

NIE WAZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE WAZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE WAZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

AKTUALNY LINK : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...04#post9648904

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wymienie się za :

1.Miracle Jednak oddaje go mamie wszystkie dziewczyny, które chciały sie za to wyminic przepraszam ale żaden wasz produkt niezachwycił mnie az tak bardzo a na siłe nie bede sie wymieniac ;]

2.Ziaja [mleczko do ciała] Kokos -ok. 1/4 opakowania z 200ml , nakretka uszkodzona
data ważności :04.2010 r. / cudowny ! świetnie nawilża i pachnie polecam ! sama kupie sobie jeszcze jeden!!

3.Ziaja [krem do rąk i paznokci skóra sucha i normalna] Oliwka -ok. 2/4 opakowania , stan opakowania : dobry data ważności : nie ma ,ale ten kosmetyk mam od lipca konsystencja nie zmienila sie od zakupu. / do bardzo przesuszonych łapek jest idealny dla mnie jednak zbyt mocno bo nie mam suchej skóry.

4.Ziaja [balsam brązujący- relaksujący/ sopot bursztynowa opalenizna] z 200 ml zostalo tak ok. 105 ml świetny zapach i konsystencja lecz z głowa trzeba go używac ! jak kazdy inny balsam brązujący opakowanie idealne !! data ważności 05.2010r.

5.Under Twenty Dr Irena Eris [energizująco-roświetlający Tonik] opakowanie idealne [różowe]data ważności 23.03.2009r. / ślicznie pachnie ! ale jakos tak wyszlo ze nie używam

6.Under Twanty Dr Irena Eris [energizujący -krem ] data niestety zdrapana ale nie zmienił sie od zakupy mam go od września i polecam! niebawem sprawie sobie nowy ! opakowaniw idealne

7.Soraya [Body Shape- Balsam do ciała-Brązujący /nadaje lekki kolor opalenizny i regeneruje / Brazylijski Żeń-Szeń Orzech Włoski ] ok. 1/4 z 200ml opakowanie dobre data ważności 09.2009r.

8.Joanna [Natura- peeling myjący-wygładzający] Truskawka ok. 1/4 z 100ml opakowanie dobre data ważnosci :01.2010r. / świetny ! super zapach

9.Joanna [Natura- peeling myjący-wygładzający] Czarna porzeczka ok. 3/4 z 100,ml opakowanie idealne data ważności 03.2010r. / świetny!! super zapach!

10.Kolastyna [tonik-mleczko] 2w1 antybakteryjny z 200ml ok 100ml opakowanie idealne data ważności 05.2009r / polecam ,gdy ktoś ma trądzik !

11.Avon [tusz do rzes z błyszykiem do ust] ten kosmetyk nie był przez ze mnie czesto uzywywany moze z 3 razy napewno nie wiecej ! błyszczyk jest koloru jakby to opisac hmm.. iemny łosoś i ślicznie pachnie opakowanie dobre data ważnosci napewno jeszcze dobry dostałam go na walentynki od kuzynki ;P

12.Manhattan [tusz do rzes] opakowanie średnie . troche zniszczone bo było noszone w torebne obok kluczy .. tusz jest fajny bo zawiera w raczce szczoteczki[2 rodzaje] do wyczesanie rzes. konsystencja dobra .

13.Cienie do powiek - 1-biały 2-siwy 3-szary 4-popielaty wszystkie razem firma nieznana starta. używałam ich ,ale już mi sie nie podobają .
Sensique [Cień do powiek] numer 112 z kolekcji "Diamond Shine" opakowanie idealne data waznosci 06.2009r.

14.Paloma [puder w kulkach] numer 1 Korygujacy opakowanie dobre data waznosci 31.08.2009r. naklejka pod spodem lekko uszkodzona. ok. 2/4

15.Emporio Armani Diamonds 50 ml. Body lotion nie używany!!

Poszukuje:

1.Błyszczyków smakowych ! [owocowe]
2.Perfum Amor Amor [czerwone]
3.Kremy np. kokosowe, czekoladowe ..
4.Peelingi
5.Maseczke z Ziaja [oczyszczającą]
6.Brokaty do zdobienia tipsów
7.Pigmenty np. czarny , brązowy , beżowy
8.Próbki perfum
9.Sztuczne rzesy
10.Olejki do masażu

Dokładka :

Jedwab do włosów kupiłam go 06.11.2008r -NOWY BIOSILK

Próbki:

*CLINIQUE 09beige (make up)
*ANEW przeciw zmarszczkowy krem na noc

Tabletki:

BETA-KAROTEN 60 tabletek z 90 [kartonik]12.04.2009r.
BELISSA 20 tabletek [kartonik] 12.2009r

Rozleje :
*Miracle
*Adidas FRUITY RHYTHM
*Emporio Armanii DIAMONDS
*MISS DIOR CHERIE
*QLLETS -tak jest napisane /STELLP-ale chyba tak sie czyta ;P

EMOTION de PIERRE CARDIN [for men]-NOWE [kartonik] psikow ok 2. 30 ml
STR8 GRAPHITE 50 ml NOWY!
HUGO- HUGO BOSS [after shave lotion apres rasage ]
BOOS-HUGO BOSS [siwa kulka z pomaranczowymi wstawkami] 90 ml psik ok.3 beznkartonika

lekki krem nawilżający UNDER 20
UNDER 20 delikatny żel do mycia twarzy [nawilzajace proteiny ryżowe wygladzajacy wyciag z cytryn 2/3 z 200 ml
Przyspieszacz opalania z EVELINE SUN CARE na plaze i do solarium B-KAROTEN MASŁA ze 150 ml 50 ml zostalo data waznosci 23.04.2009r.
SOREAYA SAMO OPALAJACY KREM DO TWARZY Z SPF 8 -do jasnej karnacji data waznosci 07.2009r.
AA DEO SOFT ANTYPERSPIRANT Z KASZMIREM 0%ALKOHOLU do skory wrazliwej i skłonnej do alergiidata waznosci 06.2010r. z 50 ml 35ml napewno !

zdjęcia dodam potem jeśli ktoś bardzo bedzie zainteresowany xD

Edytowane przez katarzyna0
Czas edycji: 2008-11-09 o 16:20
katarzyna0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując