2008-11-03, 15:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak dziewictwa.
Cytat:
Napisane przez Wyrak
A skad wniosek, ze postawa tych mezczyzn jak okreslasz ze spaczonym charakterem jest postawa wiekszosci mezczyzn? Jednoczesnie zdajesz sobie sprawe, ze kobiety w wiekszosci wypadkow daja sobie rade, co oznacza ze w mniejszosci jednak nie... nie neguje wystepowania takiego zjawiska u obydwu plci, nie posunalbym sie po prostu do sadow o ile to jest czeste/rzadkie u danej plci.
|
Szczerze mówiąc nigdy nie poznałam kobiety, która cierpiała by z powodu poprzedniego życia erotycznego swojego faceta. Natomiast nie tylko poznałam, ale także sama doświadczyłam sytuacji, w której facet przeżył rozczarowanie partnerką, bo przecież "on to co innego, mógł mieć wcześniej kilka, ale ona dziewicą być powinna".
Ile razy natrafiam na ten wątek zawsze zastanawiam się, czy ci ludzie nie mają nic innego do roboty jak tylko zastanawiać się z kim był/co robił partner zanim się poznali? Wydaje mi się niezmiennie, że ma to związek z zachwianym poczuciem własnej wartość w sferze erotycznej i stąd te rozmyślania, obawy o porównywanie itp.
|