Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-03, 18:40   #945
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Kasia podkradłaś mi pomysł na suknię nie będę już z Tobą pisać
ja tez nie będę z nią pisać, bo nie powiedziała, że łazanki smaczne

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
w Wawie mozna sie na prawde dobrze zaczepic. moja siostra dla pracy tam wyjechala z Francji i zostawila meza w Strasbourgu na rok. tak dobrze zarabia, ze sprowadza meza do Wawy (bo ona zarabia wiecej niz on we Francji) i ona sama bedzie ich spokojnie utrzymywac... a to pierwsza praca po studiach, a siostra ma praktycznie zerowe doswiadczenie
choc tak dobra praca niekoniecznie bylaby dostepna przez rekrutacje tu w Polsce. ona sie dostala przez rerutacje we Francji, w Polsce nie rekrutowali
Własnie dlatego rozważamy przperowadzkę na jakis czas do wawy, żeby sie dorobic i doświadczenie zdobyć. Tż teraz pracuje w takiej firmie, że na całym świecie znalazłby pracę za ok. trzy razy więcj niz tu zarabia, ale te banki poupadały i sie w kij pracowników wolnych zrobiło. Ale tez rekrutację przy tych propozycjach nie prowadziły polskie firmy tylko zagraniczne.
Póki co Polska zostaje i Wawa a tam za mniej niz 5 nie przejdzie, bo mu sie nie opłaca mieć mnie na weekendy za mniej
Ale kurde wiesz co, moja kuzynka mieszka w Paryżu i super im się powodzi, no to skoro Twoja siostra me lepiej w Wawie to faktycznie cos jest na rzeczy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
przeciez to honda

białe kozaczki haha ja muszę je mieć
co Ty masz do hondy, he?
Ja Ci tu buty ślubne Twoich marzeń podrzucam a Ty mi tu do hondy jakies przytykiNIe wytrzymam muszę to z siebie wyrzucić - moje łazanki Ci nie smakowały!!!!!!!!!!!
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora