Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sonda - nosisz włosy rozpuszczone czy upięte? Dlaczego?:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-04, 09:38   #22
tulipanna.
Zakorzenienie

Dot.: Sonda - nosisz włosy rozpuszczone czy upięte? Dlaczego?:)

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Miałaś kiedyś na profilu dwa albumy ze zdjęciami, więc tam chyba było widać Twoją twarz :P.

A ja powiem, że ostatnio w szkole koleżance się nudziło, a że miałam akurat spinkę do włosów to jakoś mi je spięła. Każdy mi mówił, że super wyglądam itd. Lepiej, czy po prostu inaczej? Gdybym codziennie chodziła w takich spiętych i raz przyszłabym w rozpuszczonych pewnie powiedzieliby mi, że lepiej w rozpuszczonych, ot cała prawda.

A z takimi (pod)świadomie wrednymi dziewczynami to najgorzej na zakupy chodzić :P.
No wlasnie o tym mowie - lepiej czy inaczej

Na zakupy najlepiej z osobnikiem plci przeciwnej.

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Trochę się poobnażałaś, a jak się chce, to w tym "trochę" dużo można dojrzeć No i dużo można wywnioskować z opisów
Ach, te wagi i ich zmysl detektywistyczny...co ja z wami mam

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
niestety spiete glownie ze wzgledu na uczelnie, ale chyba tez lepiej sie czuje. jak mialam bardzo krotkie to rozpuszczone-z wiadomych wzgledow, teraz na sredniej dlugosci spinam bo kucyk optycznie dodaje im dlugosci
jak bede miala wlosy prznajmniej z 8cm za ramiona [co mam nadzieje, stanie sie niedlugo] to pewnie juz sie zacznie latanie z wlosem roziwanym
Sprytny patent z tym dodajacym dlugosci kucykiem

Cytat:
Napisane przez Ashlee_ Pokaż wiadomość
rozpuszczone .. teraz mam krotsze, wiec nawet nie moglabym ich spiac,ale nawet jak mialam dlugie to i tak zawsze rozpuszczone nosilam, mimo iz w upietych podobno mi jest bardzo ladnie. ale ja wole zaslaniac swoja twarz niz ja pokazywac i wydaje mi sie ze gdy mam rozpuszczone, to jej nie widac :P
Masz ten sam syndrom co ja w okresie dojrzewania
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując