Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 12:04   #114
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !

Cytat:
Napisane przez aha9 Pokaż wiadomość
A dziękuję Cassandra, czuję się dobrze, wczoraj mnie troszkę mdliło, ale dało się to wytrzymać, zaraz zbieram się do lekarza... mam wielką nadzieję, że już coś bedzie wildać, ja już się całej rodzince pochwaliłam, nie mogłam wytrzymać, u nas też zarówno dla jednych jak i drugich dziadków to bedzie pierwszy wnuk. Więc wszyscy są uradowani.
Co do kawy to też ją odstawiołam mimo, że też piłam taką pół na pół z mlekiem. Jakoś da rade bez niej wytrzymać.
Co do wyboru gina to chciałam chodzić i prywatnie i na kase chorych a to z tego względu, że gdy chodzi się na kase badania krwi czy inne rzeczy które trzeba zrobić są ze skierowaniem za darmo, jeśli chodzi sie prywatnie za wszystie takie dodatkowe rzeczy trzeba płacić osobno, także radzę się zastanowić czy warto.
Pozdrawiam Buziaki
Aha, ja cala ciaze prowadzilam prywatnie i przyznam ze placilam za badania krwi, miesiecznie wynosilo mnie to ok 15zl, czasem jak robilam drozsze badania to zostawilam wiecej, toxoplazmoza kosztowala mnie 56zl, a grupa krwi 15 a tak to 5zl krew, 9 mocz i cos tam jeszcze, takze nie zalowalam ze wydalam ta kase, bo nie musialam sie uzerac z rejonowym ginem i sie prosic o skierowanie

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora