Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bliźniacze mamy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-04, 12:54   #195
anita00079
Wtajemniczenie

Dot.: Bliźniacze mamy

Sonera poczekaj jeszce chwile a zobaczysz ze na koncowce juz nie bedzieszmogla sobie miejsca do spania znalezc, ja w nocy wedrowalam z pokoju do pokoju mam ich 4 i kazde lozko testowalam po kilka minut bo zadne nie bylo dl amnie wygodne i wracalam do salonu przed tv i tak do 5 nad ranem potem usypialam ohh i te zebra matko co ja sie napłakalam siedziec nie moglam ale z ato szybko chodzic heheale moze kazdy ma inna budowe i z zebrami nie bedziesz sie tak meczyc-))))
A co d ikei to wcezsniej mnie denerwowala bo wszycy maja z niej meble, gdzie nie bylam u kogos wszedzie ikea, znam wszystkom na pamiec...no i co? i ja mam kilka polek biurko dywan stolik stol itd z ikeiwkurza mnie ze to meble masowe ale co zrobic jak sa wyrobo dobrej jakosci i praktyczne,ale nei wszystkie
Edyta ja wlasnie tez sie zastanawialam jak to jest z chrzestnymi czy wystarczy jedna para rodzicow czy dwie nei wiemjakie sa zasady..bo ja na razie nie zastanawiam sie nad chrztami tak intensywnie, jedna z moich siostr miala 3 latka jak ja chrzcili hehehe mnie ze pierworodna i w ogole to mialam chyba ze 3 miechy, potem pewnie przy drugiej i 3 corce juz te zapały rodzicelskie mijałya jak juz bede chrzcila w przyszlosci moze w przyszlym roku, to bede chyba raczej dwie pary bo moje siostry sie kloca ktora kogo bierze...a ojcow chrzestnych nie mam zadnych...
A ja po pierwszej gimnastyce Robina ten co ma plaski lepek z jednej strony, ładnie wykonywal polecenialadnie sie kulal rozgladal na boki ale nei chetnie, ale trzeba jeszce troche pocwiczyc az zacznie sam chetnie odwracac glowe, nie ma przykurczu poprostu ze glowa z jednej strony jest lzejsza to mu tak wygodnie
Edyta to fajnie ze decyzja z praca okazala sie trafna i masz czas dla wszytskich
anita00079 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując