2008-11-04, 12:54
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bliźniacze mamy
Sonera poczekaj jeszce chwile a zobaczysz ze na koncowce juz nie bedzieszmogla sobie miejsca do spania znalezc, ja w nocy wedrowalam z pokoju do pokoju mam ich 4 i kazde lozko testowalam po kilka minut bo zadne nie bylo dl amnie wygodne i wracalam do salonu przed tv i tak do 5 nad ranem potem usypialam ohh i te zebra matko co ja sie napłakalam siedziec nie moglam ale z ato szybko chodzic heheale moze kazdy ma inna budowe i z zebrami nie bedziesz sie tak meczyc-))))
A co d ikei to wcezsniej mnie denerwowala bo wszycy maja z niej meble, gdzie nie bylam u kogos wszedzie ikea, znam wszystkom na pamiec...no i co? i ja mam kilka polek biurko dywan stolik stol itd z ikei wkurza mnie ze to meble masowe ale co zrobic jak sa wyrobo dobrej jakosci i praktyczne,ale nei wszystkie
Edyta ja wlasnie tez sie zastanawialam jak to jest z chrzestnymi czy wystarczy jedna para rodzicow czy dwie nei wiemjakie sa zasady..bo ja na razie nie zastanawiam sie nad chrztami tak intensywnie, jedna z moich siostr miala 3 latka jak ja chrzcili hehehe mnie ze pierworodna i w ogole to mialam chyba ze 3 miechy, potem pewnie przy drugiej i 3 corce juz te zapały rodzicelskie mijały a jak juz bede chrzcila w przyszlosci moze w przyszlym roku, to bede chyba raczej dwie pary bo moje siostry sie kloca ktora kogo bierze...a ojcow chrzestnych nie mam zadnych...
A ja po pierwszej gimnastyce Robina ten co ma plaski lepek z jednej strony, ładnie wykonywal polecenia ladnie sie kulal rozgladal na boki ale nei chetnie, ale trzeba jeszce troche pocwiczyc az zacznie sam chetnie odwracac glowe, nie ma przykurczu poprostu ze glowa z jednej strony jest lzejsza to mu tak wygodnie
Edyta to fajnie ze decyzja z praca okazala sie trafna i masz czas dla wszytskich
|
|
|