2008-11-04, 15:15
|
|
Przyczajenie
|
Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(
Witam Was kochane wizażanki zmieniłam nick aby załozyc ten watek, bo jestem na tej stronie osoba troszke rozpoznawalna, a zalezy mi na anonomowosci. Niejednokrotnie staralam sie dobrze doradzic innym wizażankom na ich watkach, teraz ja potrzebuję Waszej porady 
Mój najlepszy przyjaciel, a wlasciwie wiecej niz przyjaciel, ale nie jestesmy razem , -wiem, wyglada skomplikowanie, ale taki tez jest nasz "zwiazek", wspieramy sie, jak najblizsze osoby i najlepsi prawdziwi przyjaciele, ale jest tez cos wiecej niz przyjazn, bylismy juz razem we wszystkich punktach jakie mozna odkryc bedac fizycznie razem on twierdzi ze mnie kocha, on tez nie jest mi obojetny ani nie jest tylko przyjacielem, ale ostatnio sie to zmienilo - tzn. ten "przyjacie" wyslal mi na poczte zdjecia swojego penisa w erekcji, 3, w róznych ujeciach gdy to zobaczylam przestraszylam sie! poczulam sie jak osoba atakowana...poczulam do niego niesmak, jak moze robic sobie takie fotki i mi je wysylac.. dodam jeszcze ze gdy spotkalismy sie ostatnio pozwolilam mu sobie zrobic kilka nagich fotek :/ tzn. to takie fotki ze jestem naga ale pozakrywana on sie tlumaczy - gdy pytam "po co mi wyslal te fotki"- ze chcial mi pokazac jak sie podniedcil patrzac na moje zdjecia. Do mnie to nie trafia, dla mnie to jest zboczone....to sa fotki penisa w erekcji w zblizeniu...Nie wiem co mam teraz o nim myslec. On mi mówi ze jestem dziwna, ze to normalne ze chcial mi pokazac jak sie podniecil patrzac na mnie! napisal wlasnie do mnie na gg:" i dobrze że je wysłałem...poznałem twoje prawdziwe oblicze...." czy jestem "dziwna i przewrazliwiona"? Jak WY byscie sie poczuły na moim miejscu?
edit: zapomnialam dodac, ze umówilismy sie ze bedziemy juz tylko przyjaciolmi, na odleglosc, bo on mieszka w innym kraju, i nie bedziemy gadac o sexie itp. A tu on mi nagle takie foty wysyla, ja sama w zyiu bym czegos takiego nie zrobila..
Edytowane przez StaraWizazanka
Czas edycji: 2008-11-04 o 15:31
|
|
|