Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomożecie wykonać taki makijaż??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-04, 18:19   #11
Mineko
Raczkowanie

GG do Mineko Send a message via Skype™ to Mineko
Dot.: Pomożecie wykonać taki makijaż??

Dziewczyny mają rację.. Osobiści mi się podoba, choć makijaż wydaje mi się bardziej na sesje zdjęciową, na użytek własny trzeba by go trochę "złagodzić" i zmodyfikować aby nadawał się na to żeby gdziekolwiel w nim wyjść, uważam, że nawet na wielkie wyjście może wyglądać niekorzystnie (mimo, iż sama bardzo lubę zdecydowany makijaż). W wersji na zdjęciu będzie pasował niewielu osobom, potrzebna jest do niego specyficzna uroda taka jaką posiada modelka na zdjęciu.
Do tej sukienki proponowałabym "przydymione" oko może być granat, śliwka też się ładnie komponuje, warunkiem konieczkym dla dobrego efektu jest nieskazitelna cera, a przynajmniej taki makijaż, który uczyni efekt nieskazitelności i matu. W tym celu najlepiej udać się do kosmetyczki na pfofesjonalny makijaż i to takiej, która używa dobrych kosmetyków ( jak widze te nieprofesjonalne makijaże ślubne po którym nic nie zostaje jak panna młoda wchodzi do kościoła , a na weselu ma oczka pandy to aż mnie telepie, drogie kosmetyczki, a właściwie to chyba pseudokosmetyczki, troche profesjonalizmu... - to taka mała dygresja). Ani przydymione oko ani efekt ładnie wymodelowanej nieskazitelnej buzki do łatwych nie należy. a poza tym, musiała byś fortune zapłacić za wszystkie kosmetyki, które byłyby Ci do tego potrzebne. Teraz zacznij szukać dobrej wizażystki, ona również pomoże Ci w doborze makijażu i koloru. I życzę udanej zabawy weselnej!!!!!!!!