Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dda
Wątek: Dda
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-04, 20:08   #2092
Nathaliaczek
Raczkowanie

Dot.: Dda

Czytam te wszystkie historie i jest mi tak przykro.... Nie umiem tak ładnie i ciepło do kogoś napisać jak np. Kokoro, nawet chyba nie chce... Jednak w prawie każdej opowieści znajduję kawałek jakby swojego życia. Trzymajcie sie, Dziewczyny, tu nie jesteśmy same - zawsze możemy się wygadać
Mallutka - gratuluję ci odwagi i siły na wprowadzanie pozytywnych zmian w życiu!! Mam nadzieję, że na końcu terapii czeka na ciebie nagroda w postaci szczęśliwego życia, którym będziesz umiała pokierować tak, żeby przeszłość nie dawała się we znaki
Michaska - uwierz, że po tym świecie chodzi naprawdę mnóstwo ludzi, którym warto zaufać! Wiele z nas jest tego żywym przykładem Jesli jednak nie możesz budować zdrowych relacji z innymi - może jednak warto przełamać się i iść na terapię.. Oczywiście łatwo namawiać, ja sama się jeszcze nie zdecydowałam (liczę na to, że jestem lekkim przypadkiem i sama dam sobie radę), jednak wiele dziewczyn taką terapię przeszło i to im bardzo ułatwiło życie. Trzymam za ciebie kciuki! Samotne życie nie jest łatwe..

Nathaliaczek jest offline Zgłoś do moderatora