2008-11-05, 08:28
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dziwne sny.
Cytat:
Napisane przez rabid
Teoretycznie, we śnie, wymieszane w każdy możliwy sposób może się pojawić wszystko co kiedykolwiek przeżyłaś, chciałaś przeżyć, wszystko co kiedykolwiek widziałaś i słyszałaś i wszystko o czym kiedykolwiek pomyślałaś, więc głupoty nie są niczym nadzwyczajnym i powinny niedługo minąć. Co innego gdyby każdej nocy śniły Ci się jakieś dewianckie orgie
BTW, chętnie bym się zamienił. Ja lubię dziwne sny, zawsze to coś ciekawszego niż w życiu. Tych zbliżonych do rzeczywistości mam dość, bo albo jest nieprzyjemnie i muszę się obudzić albo jest przyjemnie i potem przez pół dnia jestem wściekły, że to tylko sen.
Nad tematyką możesz panować chyba tylko tak jak tu było wspomniane. Jeśli chcesz czegoś więcej, zostaje tylko świadome śnienie, ale do tego potrzeba treningu a i tak nie zawsze się udaje.
|
dziwne sny wolisz? a czy sny pzrerazajace mozna podciagnac pod dziwne to ja Ci moje moge oddac mam taka wyobraznie, ze snia mi sie takie rzeczy, ze az mnie to przeraza czesto snia mi sie koszmary zwiazane z tym co budzi we mnie lek, kiedys mialam takie koszmary non stop, balam sie zasnac teraz jakos to minelo, mam juz bardziej normalne sny, czasami nawet przyjemne albo sni mi sie to o czym myslalam przed snem
|
|
|