Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-05, 12:23   #74
StaraWizazanka
Przyczajenie

Dot.: Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
czyli ,ze na dodatek mialas romans z zonatym facetem??a tym facetem jest Zawstydzony?w profilu ma 18 lat
I wydaje mi sie,ze prywatne sprawy powinniscie zalatwiac na PW ,bo to troche dziwne rozmawiac ze znajomym o takich sprawach poprzez forum

to jest anonimowe forum dyskusujne, nie chce ze mna gadadc to tutaj pisze aby wszytsko wyjasnic, sam wybral, poza tym obrazil mnie w sowim poscie i atakowal, inni tez sie dziwili temu zwiazkowi, ze taki dziwny. On mnie utwierdzal ze miedzy nim i zona NIC juz nie ma i sie na zawsze rozeszli teraz tylko rozwod, ale mnie opkłamał bo ona nic o tym nie wiedziala.

edit: skoro juz tak wiele wiecie, to moze tez sie wypowiecie o JEGO postawie, skoro to czyta, i czy grzeszylismy czy nie bo on a uwaza ze nic zlego nie zrobilismy, cazy to ja byłam tą złą? mam nadzieje ze jest jakis sens pytac sie o tymk na forum, forum to ludzie, tylko jesli nie przeczytal ktos wsazytskich moich postow moze nie wiedziec wszystkiego :/

Edytowane przez StaraWizazanka
Czas edycji: 2008-11-05 o 13:25
StaraWizazanka jest offline Zgłoś do moderatora