Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-05, 11:36   #78
bess
Zakorzenienie

Dot.: Fotki penisa w erekcji na poczcie- czy ja przesadzam? DORADZCIE PROSZE! :(

Cytat:
Napisane przez StaraWizazanka Pokaż wiadomość
to jest anonimowe forum dyskusujne, nie chce ze mna gadadc to tutaj pisze aby wszytsko wyjasnic, sam wybral, poza tym obrazil mnie w sowim poscie i atakowal, inni tez sie dziwili temu zwiazkowi, ze taki dziwny. On mnie utwierdzal ze miedzy nim i zona NIC juz nie ma i sie na zawsze rozeszli teraz tylko rozwod, ale mnie opkłamał bo ona nic o tym nie wiedziala.
edit: skoro juz tak wiele wiecie, to moze tez sie wypowiecie o JEGO postawie, i czy grzeszylismy czy nie bo on a uwaza ze nic zlego nie zrobilismy
ok rozumiem ,czesto spotykane
Grzeszyliscie tzn glwonie on jesli zaweiral malzenstwo w Kosciele
Romans sie skonczyl ,bo on nie odszedl od zony tylko wyjechali
Ty krecilas prywatne video ,robilas foty wiec do pruderyjnych nie nalezysz na pewno.I moze nie wkurzyło Cie to zdjecie ile to ,ze on nic sobie nie robi z tej granicy jaka wyznaczylas,Czyli ma zone z ktora jest i dalej probuje sciagnac Cie na ten grunt intymny
Bo naprawde trudno mi uwierzyc,ze to chodzi o zdjecie nieladnego narzadu w zblizeniu
bess jest offline Zgłoś do moderatora