Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Barneys New York
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-18, 07:48   #4
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee
Dot.: Barneys New York

Cytat:
Napisane przez Sylwiasta
Z tego co sie orientuje, to taka exkluzywna Galeria Centrum czyli wielki dom towarowy, sa ubrania designerskie i firmowe stoiska z kosmetykami.
W Paryzu cos takiego to Galeries LaFayette, Bon Marche (moj ulubiony sklep na swiecie!), Samaritaine (no, tutaj to moze ciut nizszy profil)a w Londynie Liberty's.
A przynajmniej tak mi sie wydaje - nazwa obila mi sie wielokrotnie o uszy przy przegladaniu forum MUA.
Ciuchlandia przy Madison Av? Raczej nieeeee....
Ja tam lubie takie sklepy, bo nie trzeba biegac po calym miescie. Tylko kupidlo miec...

heh Sylwia tylko ja nie mam pojecia co to Galeria Centrum,ja poznanianka jestem a jak jeszcze mieszkalam w Polsce to najlepsza perfumeria byl empik
Tym bardziej nie mam pojecia o pozostalych sklepach ktore wymienilas.....
wiem,ze to jest department store tylko jakiego rodzaju? Klasy Macys,Nordstrom,Filenes czy Saks Fift Av,Neiman Marcus no i jak z kosmetykami? przyziemne w stylu Estee Lauder czy gornolotne La Praire?
"Ciuchlandia"-mialam na mysli sklep typowo odziezowy ze znikoma iloscia kosmetykow,ja osobiscie spotkalam juz department store,w ktorym byly tylko 2 stoiska-Estee i Cliniqe i nic wiecej,troszke bylam rozczarowana.Wystarczy tez przejzec stronke,ktora podalam zeby zauwazyc,ze nie chodzilo mi o ciuchlandie w polskim znaczeniu (czyt.second hand),poza tym to nie jest jedyny sklep na slawetnej Madison Av,maja tez inne lokalizacje w roznych miastach,malo tego.....maja outlets i Co-op,przy czym nie do konca rozumiem idee ostatniej formy w tym akurat przypadku....dziewczyny Nowojorczynki( czy jak to tam sie pisze) zreszta nie tylko,wszystkie ktore mialy okazje pobuszowac wsrod wieszakow piszcie jak to wyglada w rzeczywistosci,bo ze stronki za duzo nie mozna sie dowiedziec,a powiem szczerze,ze sklep mnie zaintrygowal....no i Elfa tez
sunapee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując