Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wszystko od nowa?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-05, 14:23   #1
rrurza
BAN stały

GG do rrurza

wszystko od nowa?

Witam wszystkich!

Przeczytalam chyba juz wszystkie wątki na pod-forum "w krzywym zwierciadle odchudzania" i zaczelo mnie nekac czy czasem i ja nie mam problemu...

Mam ok 160 cm wzrostu (nie wiem jak to mozliwe, czasem u pielegniarki jest 162, a w domu jak sie mierzę 159, ale mniejsza z tym). Wazę 45 kg... Kiedys wazylam 50 i ludzie mi mowili ze jestem filigranowa blondynka, teraz zaczynaja cos paplac ze mam za duza glowe i ze jestem plaska. A moim zdaniem wcale tak nie jest! Chcialabym wazyc jeszcze mniej! Moim marzeniem jest 38 kg.
Czy to rzeczywiscie az tak skandalicznie malo?

Moja dieta polega na tym ze jem rano pelnoziarnista kromke (duuuza, ale 2 male) z np twrogiem, a na obiad warzywa (satki) i troche miesa. W ciagu dnia zjem czasem kilka zelkow lub zjem lizaka (strasznie mi sie rozdwajaja paznokcie i wlosy wypadaja, a podobno to pomaga) i w sumie na tym koniec. Powiedzmy ze raz w tygodniu robie sobie dzien w ktorym zjem to 300 kcal wiecej w postaci batona (zelazo w czekoladzie, kiedys mialam anemie wiec musze). Wiec dziennie jem... w sumie to nie wiem ile kalorii.

Sport? Raczej nie sport, mam psa, czesto z nim wychodze i szybko spaceruje (nie moge biegac bo mam astme), poza tym mieszkam na 4 pietrze bez windy a to tez zawsze to kilkadziesiat kalorri mniej.

Jak myslicie?
rrurza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując