Dot.: brak silnej woli?jesli sie chce to wszystko mozna tylko chęci !
Cytat:
Napisane przez 1kaqsia1
ja mam ocet w kapsulkach 2 razy dziennie przed posilkiem chyba nawet pomaga spozywam tez blonnik i chrom organiczny wszytsko podobno ma pomagac ale poki co jak nie pohamuje moich napadow to napewno nie pomoze... najgorsze jest to ze pomimo tego ze nie jestem glodna lub jestem juz tak pojedzona ze mi jest nie dobrze to i tak bym jadla..  od dzis zaczynam cwiczyc bo na brzuszku robi mi sie faldka a na udach odlozylo mi sie troche tluszczyku... zchudnac to nie jest problem gorzej jest utrzymac wage 
|
a to ja mam ocet wpłynie i tez jest ponodz dobry ;; ja pije teraz bialko w proszku daje sie dwie miarki na 250ml mleka i pije sie 3 razy dziennie w tym jedna dawka po wysilku fizycznym i wiesz ze po tym nie chce mi sie jesc a pije to drugi dzien co prawda to jest drogie ale lepsze niz chrom czy blonnik bo po tym mialam wiekszy apetyt i wiecej jadlam;; a teraz czuje ulge i pije wiecej wody i roznego rodzaju herbat;; tak zgadza sie trudno utrzymac wage ale da sie poprostu trzeba wiecej pic i cwiczyc a ja kocham tanczyc i cwiczyc ale jak jesz to nawet to nie pomoze;; ja zawsze bylam chuda tego roku dowalilam ale wroce do dawnej wagi schudniemy razem uwiez mi
a powiedz mi ile ty wazysz i ile masz wzrostu co jadasz?
Edytowane przez fajna021
Czas edycji: 2008-11-05 o 17:00
|