Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-05, 22:03   #4021
sija
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

Annabel, Selka gratulacje

Jeejj a Szymek i Krzyś już takie duże chłopaki

A ja dziś padam z przejedzenia porwałam męża po pracy i pojechaliśmy najpierw na obiad a później na pyszną napoleonkę taka rundka po mieście - bo już miałam dość siedzenia w domu a akurat była super okazja - imieniny męża hihihi na prezent dostał "I ty możesz zostać super tatą" a ja sobie zakupiłam "Pierwszy rok dziecka dla bystrzaków" - troche to przypomina vademecum ale się super czyta hihihi rozbawiła mnie w księgarni jedna książka, pokazywałam dziś mężowi i uznaliśmy, że jakbyśmy szli zobaczyć jakiegoś maluszka u znajomych lub rodziny to koniecznie na prezent sprawimy "bobas instrukcja obsługi" czy jakoś tak a w środku między innymi: jak ZAINSTALOWAĆ pieluszkę, gdzie znajduje się najbliższa STACJA OBSŁUGI bobasa, programowanie trybu snu i tym podbne hihihi coś dla informatyków jest też książka "szkrab instrukcja obsługi"

Jutro muszę się koniecznie dowiedzieć czy jeszcze są miejsca w szkole rodzenia, przez te remonty zupełnie zapomniałam Tola a na zajęcia chodzicie raz czy 2 razy w tygodniu? jeeejku, gdzie ja mam głowe? a czas leci hihihi i maluszek coraz bardziej kopie

sija jest offline Zgłoś do moderatora