Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kochane pierwiosnki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-05, 22:39   #4802
kasia_sloneczko
Zadomowienie

Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;9605227]Byliśmy dzisiaj w końcu na szczepieniu wzw i była inna Pani Doktor - i co się okazało - że Ignaś ma jakieś szmery w serduszku ! !!! a poprzednia nic nie powiedziała, albo nie słyszała ach ci lekarze i zaufaj takiemu ?
no nic musimy iść na konsultacje do kardiologa, wtedy dowiemy się więcej
a i Ignaś waży 10.500 !!! co mnie zaczyna trochę martwić szczerze powiedziawszy bo trochę dużo... aż połowa rocznych dzieci waży tyle, a Ignaś ma 7 mc !
a ostatnio w nocy je nawet trzy razy!!! ... dzisiaj spróbuję dać mu herbatki, zobaczymy, czy da się przechytrzyć?

Aaa i jeszcze z dobrych wieści to wieczorkiem znów sam usiadł, tym razem dwie nóżki miał z przodu, a jak coś bardzo chciał dosięgnąć to udało mu się podpełznąć do przodu !!! siedziałam dzisiaj chyba z godzinę i nie mogłam się na niego napatrzeć a mały sam był chyba w szoku że tak się da, więc w kółko, albo siadał albo pełzał do przodu i raz udało mu się oderwać obie rączki od ziemi i coś mamlać w buzi... bo tak to jeszcze się podpiera

Wasze maluchy lubią jak im czytacie?
My od jakiegoś czasu wałkujemy "na straganie" co Ignas uwielbia i zawsze piszczy z radości gdy zaczynam czytać, więc kupiłam także pare dni temu inne wiersze m. in. lokomotywe, rzepke[/quote]

gratulacje dla ignasia, naprawde duzy z niego chlopak, chyba faktycznie jedno karmienie mniej w nocy mu nie zaszkodzi.
moj alus za to odwrotnie-swietnie pelza i jest go wszedzie pelno ale za to nie chce siedziec. niby probuje cos tam sam sie podnosic do siadu ale niespecjalnie mu to idzie.

alus lubi jak mu czytam bo wtedy lezymy obok siebie i ogladamy obrazki a ja czytam z podzialem na glosy i udaje rozne dzwieki. on wtedy zawsze wklada mi raczke do buzi jakby chcial sparwdzic jak mama to robi ze tak mowi roznymi glosami. teso kup sobie taka ksiazke 100 bajek brzechwy-sa w niej same wierszyki, chyba wszystkei tego autora i nie byla droga. jesli dobrze pamietam ok 35 zl w tesco.

a te szmery to moze falszywy alarm, nie martw sie na zapas.trzymam kciuki
kasia_sloneczko jest offline Zgłoś do moderatora