Do traktatu o pielęgnacji "zwierciadeł dusz" naszych ...
Beatko,
wielkie dzięki za kompendium wiedzy na temat pielęgnacji naszych "zwierciadeł duszy" [img]icons/icon12.gif[/img] , które, jak zwykle, z jednej strony tchnie profesjonalizmem, a z drugiej podane jest w sposób jasny i przyswalany dla zwykłych "pochłaniaczek" kosmetyków.
W Twoim artykule zabrakło mi tylko jednego, a mianowicie komentarza dla kogo (jakiego wieku, lub stanu skóry) przeznaczone są wymienione na końcu kosmetyki.
Myślę, że wiele z nas byłoby Ci bardzo wdzięczne za to uzupełnienie, bo przyznasz sama, przy tym zatrzęsieniu ofert wielu firm, pogubić się jest bardzo łatwo.
Sama padłam kiedyś ofiarą "kompetencji" pani sprzedawczyni w perfumerii, która poleciła mi "delikatny" żel do pięlęgnacji oczu. Po dwóch dniach aplikacji wyglądałam ... jak swoja własna babcia [img]icons/icon9.gif[/img] Od tamtej pory jestem bardzo ostrożna przy kupowaniu wszelkich specyfików do pielęgnacji oczu i jak się okazało podczas jednej z rozmów na tutejszym czacie ... zbyt ostrożna, a to przecież też nie jest dobrze, bo używanie zbyt słabych kremów również nie wpływa pozytywnie na stan mojej skóry.
Mam nadzieję, że w wolnej chwili uszczęśliwisz nas tym uzupełnieniem [img]icons/icon7.gif[/img]
Tymczasem pozdrawiam serdecznie [img]icons/icon42.gif[/img]
Aneta
|