Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Terapie przeciwtrądzikowe: TETRALYSAL
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-06, 09:43   #443
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Terapie przeciwtrądzikowe: TETRALYSAL

Wlasnie moze cos silniejszego ale silniejszy jest tylko chyba Izotek a on nie jest tani, nie stac mnie na niego teraz bo szukam pracy i k... znalezc nie moge

Wiecie co.. mi dzisiaj przyszla jedna rzecz do glowy. Kiedys jak pracowałam w laboratorium medycznym, kolezanka powiedziała mi, że moglabym zrobic wymaz z krosty! i wyjdzie mi antybiogram cały, jakie mam bakterie itd i czym to leczyc.. tanie nie jest bo 45zł, ale zrobie to. Moze w koncu bede wiedziała o co chodzi.. z drugiej strony wiem ze mam paciorkowca czy tam gronkowca zlocistego i moze to jest przyczyna wiec cale zycie moge miec tradzik albo truc sie izotekiem

Wzielam wymazówke i jutro sobie zrobie wymaz

Dzisiaj wygladam tragicznie, moja mama mowi ze to jest niemozliwe ze wygladam gorzej niz kiedys w czasie dorastania (!!!!!!).. wyskoczyly mi te co wczoraj sie juz pojawialy.. no masakra wstyd mi wychodzic.. a w pytaniu na sniadanie mowili zeby nie klasc fluidow ani nic.. no ale jak tego nie robic jak sie wyglada jak potwor DOSLOWNIE jak potwór. No masakra..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2008-11-06 o 09:45
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując