Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-06, 21:02   #319
Asienka83
Zadomowienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV

Cześć!
Chciałam do Was dołączyć. Nareszcie będę mieć założony aparat z czego bardzo się cieszę i liczę na dobre efekty noszenia Póki co byłam na 1 wizycie, rtg zrobione, odlew no i czeka mnie usuniecie górnej 4 - termin mam na 3 grudnia, a 16 grudnia kolejna wizyta u orto.
Mam jednak do Was pytanie, bo może któraś z Was miała podobnie lub się orientuje. Otóż mam stłoczonie, bo chyba tak to orto. nazwała górnych jedynek (jestem posiadaczką 2 górnych dwójek po prawej stronie i w efekcie te dwójki nachodzą na siebie te z koleii na jedynkę itd. ) i orto. kazała wyrwać lewą czwórkę. Chciałam Was zapytać i też rozwiać mój maleńki lęk który się dzisiaj pojawił czy jeżeli usunę tą 4 to zęby mi się za bardzo nie przesuną w lewo i nie będzie to bardzo widoczne
Niby orto. mi to fajnie wytłumaczyła, że będzie to widzieć tylko ona i ja, że te zęby będa tylko troszeczkę przesunięte po wyrwaniu 4 ale jakies zwatpienie mnie dzisiaj dopadło.
Bo tak sobie pomyślałam, że ta moja dodatkowa dwójka zostanie i będę śmiesznie wyglądać Orto. z pewnością wie co robi tylko jakieś czarnowidztwo dzisiaj mam

Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe "aparatki"

Edytowane przez Asienka83
Czas edycji: 2008-11-06 o 21:04
Asienka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując