Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-06, 21:33   #937
virka
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Kupię dwie od razu to potem Ci przyślę
Będę niezmiernie wdzięczna

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ja tam i tak nie wierzę
Owidim w styczniu
Pod warunkiem, że jeszcze będzie co owidzieć

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
oj ja nie jestem zbyt aktywną tu włosomaniaczką wiec nie trudno nie zauważyć ze mnie nie ma i zapomnieć tym bardziej ze mam teraz zjazd i wyjezdzam na weekend i znowu mnie tu nie będzie...
Jesteś włosomaniaczką od I części, aktywną regularnie (a to, że czasami rzadziej, to nikt nie widzi ). Pozwól, że to my zdecydujemy czy Cię widzimy, a widzimy O!

Aga żałuję, że nie mogłam się z Tobą spotkać (wirtualnie), tym bardziej, że rozmowa była przednia i czytając Wasze wypowiedzi zdrowo się uśmiałam:

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Z moją pamięcią też ostatnio nie najlepiej Muszę kupić sobie coś na pamięć albo koncentrację - żebym tylko nie zapominała brać
Cytat:
kombunuj dziewczyno, nim tew wdzięki przeminą masz teraz taką wizazową motywacje wiec lepiej kombinuj zanim brat Cię wydziedziczy i koleżanka wyrzeknie...
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Wiesz, mam na palcu pierścionek za prawie 2,5 tysiąca więc TŻ chyba tak łatwo ze mnie nie zrezygnuje Bo jakby co to ja pierścionka nie oddam

Dajecie czadu

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość
Kila slow o sobie... zawsze mam z tym problem, bo kilka to za malo, a nie lubie duzo gadac o sobie samej.
Mam 34 lata, mieszkam w niewielkim szwedzkim miasteczku, jestem historykiem sztuki+filologiem klasycznym, ( o specjal. nauczyciela (akadem.), edytora i nawet..... bibliotekarki), od prawie 9 lat z tym samym mezczyzna, z czego 8 jako Jego zona. Mieszkamy z 2 kotami, poniewaz 2 inne nie moga podrozowac promem ani samolotem i zostaly u mojej Mamy w PL.
Od wakacji mam takze pod opieka 2 koniki, ktore mialy stracic zycie w rzezni, (mozna zobaczyc je w albumie, w moim profilu)
[...]
Ufff, ale sie obnazylam
Witam nową włosomaniaczką (konio i koto też )
Za te dwa koniki masz ode mnie wielkiego Zaraz pójdę oglądać zdjęcia
Edit: Obejrzałam zdjęcia, przepiękne zwierzaki, śliczne masz te zdjęcia z końmi no i Ty też jesteś śliczna

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Macie zdjęcie mojego Flipa. Chowa się zdrowo. Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię !
Tfu, tfu, tfu.....ależ On jest przeuroczy, śliczności

Cytat:
Ja sie z Wami dziewczęta żegnam - zyczę wszystkim miłego weekendu. "Do zobaczenia" niedzielny póżny wieczór lub poniedziałek
Miłego weekendu

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-11-06 o 21:45
virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując