2008-11-06, 21:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Kupię dwie od razu  to potem Ci przyślę 
|
Będę niezmiernie wdzięczna 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Ja tam i tak nie wierzę 
Owidim w styczniu 
|
Pod warunkiem, że jeszcze będzie co owidzieć 
Cytat:
Napisane przez tigresska
 oj ja nie jestem zbyt aktywną tu włosomaniaczką wiec nie trudno nie zauważyć ze mnie nie ma i zapomnieć  tym bardziej ze mam teraz zjazd i wyjezdzam na weekend i znowu mnie tu nie będzie... 
|
Jesteś włosomaniaczką od I części, aktywną regularnie (a to, że czasami rzadziej, to nikt nie widzi ). Pozwól, że to my zdecydujemy czy Cię widzimy, a widzimy O!

Aga żałuję, że nie mogłam się z Tobą spotkać (wirtualnie), tym bardziej, że rozmowa była przednia i czytając Wasze wypowiedzi zdrowo się uśmiałam:
Cytat:
Napisane przez tigresska
|
Dajecie czadu 
Cytat:
Napisane przez Kattarina
Kila slow o sobie... zawsze mam z tym problem, bo kilka to za malo, a nie lubie duzo gadac o sobie samej. 
Mam 34 lata, mieszkam w niewielkim szwedzkim miasteczku, jestem historykiem sztuki+filologiem klasycznym, ( o specjal. nauczyciela (akadem.), edytora i nawet..... bibliotekarki  ), od prawie 9 lat z tym samym mezczyzna, z czego 8 jako Jego zona. Mieszkamy z 2 kotami, poniewaz 2 inne nie moga podrozowac promem ani samolotem i zostaly u mojej Mamy w PL.
Od wakacji mam takze pod opieka 2 koniki, ktore mialy stracic zycie w rzezni, (mozna zobaczyc je w albumie, w moim profilu  )
[...]
Ufff, ale sie obnazylam 
|
Witam nową włosomaniaczką (konio i koto też ) 
Za te dwa koniki masz ode mnie wielkiego Zaraz pójdę oglądać zdjęcia 
Edit: Obejrzałam zdjęcia, przepiękne zwierzaki, śliczne masz te zdjęcia z końmi no i Ty też jesteś śliczna
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Macie zdjęcie mojego Flipa. Chowa się zdrowo. Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię !
|
Tfu, tfu, tfu.....ależ On jest przeuroczy, śliczności 
Cytat:
Napisane przez tigresska
Ja sie z Wami dziewczęta żegnam - zyczę wszystkim miłego weekendu. "Do zobaczenia" niedzielny póżny wieczór lub poniedziałek
|
Miłego weekendu
Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-11-06 o 21:45
|
|
|