2008-11-07, 17:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rocznicowy prezent
Cytat:
Napisane przez kasia083
A ja z moim TŻ mamy pierwszą rocznicę już za 2 tygodnie i mam pewien pomysł, ale nie wiem, czy da się go wykonać...
Kojarzycie takie kubki, na których się coś pojawia lub znika pod wpływem ciepła?
Ja pomyślałam, że elementem który by się pojawiał mogłabym być ja w bardzo obcisłej i sexownej sukience, a tym znikającym byłby obrazek zimowego futra, który by znikał pod wpływem ciepła i napis czekam aż mnie rozgrzejesz... Taki wesoły element
Kubek ze zdj łatwo kupić, ale czy można dostać taką znikającą pod wpływem ciepła farbę (czy jak to się nazywa) którą bym domalowała to futro?
A jak sie nie uda z takim kubkiem, to myślę tez o zrobieniu naszego portretu i oprawienia go w antyramę...
Ale na razie tylko myślę... 
|
No właśnie kawałek wyżej pisałam o takim kubku jak mówisz. Z tym, że Ty chcesz z tego co zrozumiałam, żeby jedne elementy się pojawiały a drugie znikały a to chyba nie jest możliwe do wykonania. Przynajmniej mi jest trudno to sobie wyobrazić w takiej formie jak chcesz. Może Ci się nie udać, więc może antyrama, lub poduszka dla tż z Waszym zdjęciem?
|
|
|