Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Żonki!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-07, 22:12   #4093
anadun
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
No niestety nic. Z ciekawszych historii: mojemu małżowi włączył się wczoraj syndrom wicia gniazda: poodkurzal całe mieszkanie, pomył wszędzie podłogi i pościerał kurze. Sam z siebie...
a jak to się uruchamia? mojemu coś bliżej do depresji jesiennej niż syndromu wicia gniazda i nasze okna to chyba nie będą myte w najbliższym czasie zresztą tak się zimno zrobiło, że sama się zastanawiam czy go na to mycie jutro namawiać

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
ale u Was się dzieje - u mnie cisza i monotonia ...depresja jesienna mnie dopadła i czytam nałogowo książki - wczoraj zakupiłam Ostatni wykład(super) i Mnich który sprzedał swoje ferrari - ale to na prezent dla kolegi.Pan S. sie wścieka ze ja tylko kocyk i ksiażka...a na prezent imieninkwy dostał czarny szlafrok i bilety do kina na Bonda - rękawic nie było takich jak chce więc wybrałam prezent zastepczy..
nie ma to jak kocyk i książka na jesienną depresję

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
dawno się nie odzywałam, ale raz nie miałam za bardzo czasu, a dwa nie chciałam zapeszyć (większość z was pomyśli pewnie w tym momencie że się zaraziłam ale nic z tego). cały tydzień chodziłam próbnie do pracy i dziś się wreszcie dowiedziałam, że zostaję narazie dostanę tylko umowę na miesiąc, ale raczej mnie później nie zwolnią, bo jakby nie potrzebowali pracownika, to by mi dzisiaj podziękowali a kogoś nowego nie opłaca im się szkolić
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
żeby nie było, że tu sami panowie królują to wklejam kilka ostatnich zdjęc płci pięknej :
Ale sympatyczna ta nasza królewna