Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-07, 21:34   #325
cathy
Organizatorka

GG do cathy
Dot.: kosmetyki nyx

Cytat:
Napisane przez gosada79 Pokaż wiadomość
Vril probowalam cos tam maziac na rece ale w sztucznym swietle niewiele widac Jesli bede miala jutro czas na testowanie (mam 10 miesieczna coreczke ktora jest na etapie raczkowania i poznawania otoczenia :P ) to postaram sie zrobic fotki ale nie mam pojecia czy moj aparat-dziadek zlapie jakikolwiek kolor...
Ja też chętnie bym zobaczyła, jak wyglądają kolorki, chociażby na ręce Nawet jak aparat niewiele złapie, to jak możesz, to i tak wstaw tu cokolwiek. ps. fajny wiek córci- jeden z ciekawszych moim zdaniem

Susanna- dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Pomogłaś mi bardzo w podjęciu decyzji o zakupie i nawet ta zółć mnie nie odstrasza No i oczywiście za komplementy

dodano 08.11.08
No i skusiłam się w końcu. Własnie dokonałam małych zakupów na początek:
Leishi - 62 (perłowa limonkowa zieleń), 25 (perłowy jasny wrzos) oraz 69 (perłowa szmaragdowa zieleń)
NYX - LP07 Fanta pearl (łososiowo- brzoskwiniowo- różowy), LP21 (złoto z miedzią) oraz LP03 white pearl (perłowa zgaszona biel)
Mało, bo mało, ale na początek to zawsze coś
Jak tylko je otrzymam, na pewno napiszę swoje spostrzeżenia i opinie oraz zdjęcia, jak wyglądają na powiekach.
Już się nie mogę doczekać przesyłki

Edytowane przez cathy
Czas edycji: 2008-11-08 o 21:27
cathy jest offline Zgłoś do moderatora