Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-09, 21:10   #2893
anita00079
Wtajemniczenie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)

A ja własnie podziwiałam fotki Leonki bo dopiero teraz dojrzałam link..i saczyłam se piwko i zamiast odstawic je na porecz kanapy postawilam obok i nei wycelowalam piwo sie przerwocilo, potem szybko je chwycilam i zaczeło tryskac po całym pokoju, dywan kanapa podłoga nawet majtki zalanea tz siedzac obok ogladajac film patrzyl sie na mnie jak idiotke i sie smiał, i mowi za co mnie to spotkało..bo tak od wczoraj wszystko leci mi z rak, albo jak w nocy sie skradam by nie obudzic go jak ide male nakarmic to zawsze musze cos kapnac albo zwalic i to z wielkim hukiem..ale sie wkurzylam wrzucilam pokrowce do pralki mam nadzieje ze sie nie uszkodza bo zostane potem bez ...
No i Leonka jak zobaczyłam Twoj brzucho w ciazy to normalnie piekny!
Kristi moj nawet nei proboje reagowac na moje siedzenie nad laptopem bo albo sprzatam i latam do malcow albo gotowanie wiec cos dla siebie tez musze miecjuz sie pogodził z tym faktem.
A w ogole to ten weekend chyba cos nei teges i prawie kazdy ma jakis podły humor, ja tak mam jak probuje zasnac i wszystko co mnei wkurza mi sie przypomina potem cisnienie mi skacze i obiecuje sobie zrobic nastepnego dnia wojne tz-owi ale jak juz wstane to mi przechodzi, od kilku dni mam ochpote powojowac chociaz nic mi nie zrobilgdzies sie trzeba wyładowac.
anita00079 jest offline Zgłoś do moderatora