Wątek
:
Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-11-09, 21:10
#
2893
anita00079
Wtajemniczenie
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
A ja własnie podziwiałam fotki
Leonki
bo dopiero teraz dojrzałam link..i saczyłam se piwko i zamiast odstawic je na porecz kanapy postawilam obok i nei wycelowalam piwo sie przerwocilo, potem szybko je chwycilam i zaczeło tryskac po całym pokoju, dywan kanapa podłoga nawet majtki zalane
a tz siedzac obok ogladajac film patrzyl sie na mnie jak idiotke i sie smiał, i mowi za co mnie to spotkało..bo tak od wczoraj wszystko leci mi z rak, albo jak w nocy sie skradam by nie obudzic go jak ide male nakarmic to zawsze musze cos kapnac albo zwalic i to z wielkim hukiem..ale sie wkurzylam wrzucilam pokrowce do pralki mam nadzieje ze sie nie uszkodza bo zostane potem bez ...
No i
Leonka
jak zobaczyłam Twoj brzucho w ciazy to normalnie
piekny!
Kristi
moj nawet nei proboje reagowac na moje siedzenie nad laptopem bo albo sprzatam i latam do malcow albo gotowanie wiec cos dla siebie tez musze miec
juz sie pogodził z tym faktem.
A w ogole to ten weekend chyba cos nei teges i prawie kazdy ma jakis podły humor, ja tak mam jak probuje zasnac i wszystko co mnei wkurza mi sie przypomina potem cisnienie mi skacze i obiecuje sobie zrobic nastepnego dnia wojne tz-owi ale jak juz wstane to mi przechodzi, od kilku dni mam ochpote powojowac chociaz nic mi nie zrobil
gdzies sie trzeba wyładowac.
anita00079
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do anita00079
Znajdź więcej postów anita00079