Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-10, 00:07   #2174
lain
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj mam swój dzionek-świętujemy moje urodzinki
to wszystkiego (lacznie z weselem ) naj naj naj i duzo milosci

co do depilatorow to nigdy nie uzywalam i w sumie nie mam ochoty. bo zeby depilowac to chyba trzeba miec troszke dluzsze te wloski. a ja lubie miec codziennie wszystko gladziutkie (nawet zima) dlatego codziennie jade w kapieli maszynka 2 minutki i gotowe

co do watkowego wszechogarniajacego inwalidztwa to u mnie stwierdzono nadmierna lordoze i jak sobie dlugo stoje z ciezka torba albo plecakiem to mnie strasznie bola krzyze... nawet mi pani doktor wypisala kiedys na kartce przeciwskazanie do pracy w pozycji stojacej z obciazeniem. a poza tym to wszystko ok (oprocz zapalenia krtani, ktore mam okazje wlasnie przechodzic masakara. stracilam glos )

pobieznie przelecialam dzisiejsze tematy i juz wiecej nie wiem o czym napisac oj duzo popisalyscie sobie

dzis bylam tylko na jednym wyladzie, a reszte olalam - TZcik byl lepsza opcja cos sie nie moge nim nacieszyc, choc dzis spedzilismy razem prawie caly dzien a jutro rowerek zaplanowalismy jak bedzie ladnie nie wiem czy to dobry pomysl z ta moja zapalona krtania, ale co tam - nastepna okazja pewno sie trafi dopiero na wiosne.
lain jest offline Zgłoś do moderatora