Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mój pierwszy raz..jak sie do niego przygotowac?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-10, 00:49   #7
leuwen
Zadomowienie

Dot.: mój pierwszy raz..jak sie do niego przygotowac?

Cytat:
Napisane przez ewulka2112 Pokaż wiadomość
Witajcie Drogie Wizazaki
spotykam sie z chlopakiem od pol roku, bardzo chce przezyc z nim swoj pierwszy raz...pytanie tylko...jak sie do tego przygotowac...
P.S Jak powinna wygladac depilacja miejsc intymnych...calkowita???
całkowita to całkowita jak nie wiesz to pogadaj z dziewczynami z przedszkola

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Najłatwiej maszynką się ogolić.

A jak powinnaś się do tego przygotować? Nie rozumiem. Dośc dziwne pytanie

Popieram seks bez spontanicznosci to jak oczytanie kryminału agaty christie gdzie na początku ktos nam opowiada zakończenie.

Cytat:
Napisane przez HollyG Pokaż wiadomość
właśnie... poza tym miliony wątków już powstały na ten temat....
I powstanie jeszcze nie jeden

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Pierwszy raz mam co prawda przed sobą, ale chyba mogę się mimo wszystko wypowiedzieć. W kwestii upodobań co do depilacji, najlepiej go zapytaj, każdy lubi co innego, a jeśli się wstydzisz to niech będzie tak jak tobie wygodnie, tak jak się najlepiej będziesz czuła. Warto też na ten temat wcześniej porozmawiać, na temat antykoncepcji oczekiwań itd.
Tak zapytaj go. Najlepiej nie wprost bo może się przestraszyć. Spróbuj poznać jego upodobania np weź go do zoo i spytaj się jakie zwierzątko chciałby bardziej pogłaskać foczkę czy np liska

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
przede wszystkim pomyśl o zabezpieczeniu
tak najlepiej przede wszystkim myśl o konsekwencjach tzn przedewszystkim ciązy chorobach wenerycznych i innych strasznych rzeczach od których facetom staje do środka.

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Przede wszystkim, zadbajcie o zabezpieczenie.

Postarajcie sie zeby bylo jak najbardziej komfortowo. Co do depilacji, co kto lubi - jednym odpowiadaja paski, innym calkiem wydepilowane.

No właśnie. Moze jakiś przykład. Co jest najbardziej komfortowe. No bo skad dziewczyna która tego nei robiła ma to wiedzieć
Fakt gusta są rózne, gdzieś widziałem kiedyś w telewizji laskę która miałą wytatuowanego Fidela Castro a za brodę robiły włosy łonowe Fajna rzecz, chociaż tylko w telewizji do dziś mam to przed oczami.

Przepraszam wszystkich że sobie żartuje. Oczywiscie antykoncepcja jest ważna, ale postawicie na spontanicznosć i na to zeby było w tym jak najwiecej zabawy. Nie liczcie na jakieś wielkie fajerwerki i nie starajcie się niczego naśladować. Poprostu cieszcie się sobą i bądźcie sobą. Z każdym następnym razem będzie coraz lepiej
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując