2008-11-10, 00:49
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: mój pierwszy raz..jak sie do niego przygotowac?
Cytat:
Napisane przez ewulka2112
Witajcie Drogie Wizazaki
spotykam sie z chlopakiem od pol roku, bardzo chce przezyc z nim swoj pierwszy raz...pytanie tylko...jak sie do tego przygotowac...
P.S Jak powinna wygladac depilacja miejsc intymnych...calkowita???
|
całkowita to całkowita jak nie wiesz to pogadaj z dziewczynami z przedszkola
Cytat:
Napisane przez inc0rrect
Najłatwiej maszynką się ogolić.
A jak powinnaś się do tego przygotować? Nie rozumiem. Dośc dziwne pytanie 
|
Popieram seks bez spontanicznosci to jak oczytanie kryminału agaty christie gdzie na początku ktos nam opowiada zakończenie.
Cytat:
Napisane przez HollyG
właśnie... poza tym miliony wątków już powstały na ten temat....
|
I powstanie jeszcze nie jeden
Cytat:
Napisane przez zagubiona89r
Pierwszy raz mam co prawda przed sobą, ale chyba mogę się mimo wszystko wypowiedzieć. W kwestii upodobań co do depilacji, najlepiej go zapytaj, każdy lubi co innego, a jeśli się wstydzisz to niech będzie tak jak tobie wygodnie, tak jak się najlepiej będziesz czuła. Warto też na ten temat wcześniej porozmawiać, na temat antykoncepcji oczekiwań itd.
|
Tak zapytaj go. Najlepiej nie wprost bo może się przestraszyć. Spróbuj poznać jego upodobania np weź go do zoo i spytaj się jakie zwierzątko chciałby bardziej pogłaskać foczkę czy np liska
Cytat:
Napisane przez Marwari
przede wszystkim pomyśl o zabezpieczeniu 
|
tak najlepiej przede wszystkim myśl o konsekwencjach tzn przedewszystkim ciązy chorobach wenerycznych i innych strasznych rzeczach od których facetom staje do środka.
Cytat:
Napisane przez Wyrak
Przede wszystkim, zadbajcie o zabezpieczenie.
Postarajcie sie zeby bylo jak najbardziej komfortowo. Co do depilacji, co kto lubi - jednym odpowiadaja paski, innym calkiem wydepilowane.
|
No właśnie. Moze jakiś przykład. Co jest najbardziej komfortowe. No bo skad dziewczyna która tego nei robiła ma to wiedzieć
Fakt gusta są rózne, gdzieś widziałem kiedyś w telewizji laskę która miałą wytatuowanego Fidela Castro a za brodę robiły włosy łonowe Fajna rzecz, chociaż tylko w telewizji do dziś mam to przed oczami.
Przepraszam wszystkich że sobie żartuje. Oczywiscie antykoncepcja jest ważna, ale postawicie na spontanicznosć i na to zeby było w tym jak najwiecej zabawy. Nie liczcie na jakieś wielkie fajerwerki i nie starajcie się niczego naśladować. Poprostu cieszcie się sobą i bądźcie sobą. Z każdym następnym razem będzie coraz lepiej
|
|
|