2008-11-10, 12:32
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Podkład-cera problemowa/zniszczona/z niedoskonałościami JESIEŃ/ZIMA
Cytat:
Napisane przez inc0rrect
Coś nie mogę go znaleść, bo jedyny podklad we fluidzie to ten na KWC:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1714 
Można prosić o dokładną nazwę? I w jakiej cenie go kupiłaś?
o dziękuje  Napewno wezme jego próbke bo opinie zachęcające
szkoda, tylko, że nie ma ich na allegro, bo rzeczywiście trochę drogi, a masz może namiary na uzytkownika na allegro, który sprzedawał te próbki?
właściwie to czego szukam, bo nie szkodzi skórze, a utrzymuje się długo, tylko ta cena mnie powaliła trochę
Mam nadzieję, że będzie lepiej...i tak moja twarz jest w tej chwili o 50% mniej zniszczona niz była jeszcze pół roku temu  To już nie sam trądzik ją tak zniszczył ale wieloletnie leczenie u złych dermatologów. A ja też głupie zgadzałam się na te ich kuracje 
|
A jakie miałaś kuracje i czy możesz polecic dobrego dermatologa we wrocławiu? Oczywiście takiego który zna sie na leczeniu tradziku. w sprawie podkładu Twoje podejscie jest nieprawidłowe. Najgorsze co można zrobi dla swojej buzi to stosowac cięzkie nieodpowiednie podkłady szczególnie wtedy gdy problem mamy tylko w dwóch miejscach (poliki) Reszta twarzy jest ok. Nalezy stosowac podkład i KOREKTOR. naprawdę odważ sie i idź do Sephory lub Douglasa żeby dobrano Ci kosmetyki maskujące. Zrobia Ci tam dobry make-up i dostaniesz próbki do domu. W Douglasie są często promocje marek (w listopadzie też) np. Nouba, Shiseido, Estee Lauder kiedy umawiasz się na konsultacje na okresloną godzinę. Nie musisz kupowac selektywnych kosmetykow lecz poznac zasadę. Czekam na wiadomośc o dermatologu.
|
|
|