Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki podkład? Wątek zbiorczy. Tutaj zadaj swoje pytanie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-10, 13:23   #164
inc0rrect
Zakorzenienie

Dot.: Podkład-cera problemowa/zniszczona/z niedoskonałościami JESIEŃ/ZIMA

Cytat:
Napisane przez um2510 Pokaż wiadomość
A jakie miałaś kuracje i czy możesz polecic dobrego dermatologa we wrocławiu? Oczywiście takiego który zna sie na leczeniu tradziku. w sprawie podkładu Twoje podejscie jest nieprawidłowe. Najgorsze co można zrobi dla swojej buzi to stosowac cięzkie nieodpowiednie podkłady szczególnie wtedy gdy problem mamy tylko w dwóch miejscach (poliki) Reszta twarzy jest ok. Nalezy stosowac podkład i KOREKTOR. naprawdę odważ sie i idź do Sephory lub Douglasa żeby dobrano Ci kosmetyki maskujące. Zrobia Ci tam dobry make-up i dostaniesz próbki do domu. W Douglasie są często promocje marek (w listopadzie też) np. Nouba, Shiseido, Estee Lauder kiedy umawiasz się na konsultacje na okresloną godzinę. Nie musisz kupowac selektywnych kosmetykow lecz poznac zasadę. Czekam na wiadomośc o dermatologu.

Tak moge polecac, na priv napisze Ci o tym dermatologu.
Myslisz, że tam te osoby się znają na tym jak dobrac podklad?
Ja nie chcę cieżkich, ja lubie własnie wodniste i nie musza wszytskiego kryć, tylko, że takie po paru godzinach juz znikają, i nos czerwony bo tam mam naczynka.

Cytat:
Napisane przez eres Pokaż wiadomość
Tutaj jest: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23324
Opinie ma "calkiem" niezle Ja sie pod nimi podpisuje dwoma lapkami.

Najtanszy niestety nie jest, ale sa to dobrze wydane pieniazki. Ja go kupilam za mniej niz polowe ceny, w USA kosztowal mnie tylko $36
fajny a co z kolorami? Ten Twoj 10, w co wpada?

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora