Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świąteczna promocja Ery
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-19, 16:45   #7
Aeterna
Zakorzenienie

Dot.: Świąteczna promocja Ery

Cytat:
Napisane przez kasia89
Jestem w podobnej sytuacji. Teraz konczy mi się abonament w Erze, i zastanawiam się nad tą taryfą 80min za 40zł http://era.pl/index.php?id=p_of_sw2&...0&section=indy Powiem szczerze, że głównie to zależy mi na zmianie telefonu, teraz mam Simensa MC60, a wybrałabym Sony Ericsson K700i. Mam problem czy wogóle decydować się na ten abonament tylko ze względu na aparat, czy poczekać ok. 3msc, aż siostra przywiezie mi z zagranicy lepszą komórkę.
A tak wogóle to czy za przedłużenie umowy można liczyć na jakieś gratisowe minuty czy cuś?
Komórki na kartę są fajne, bo nie wisi nad Tobą bat, że musisz zapłacić co miesiąc (w praktyce to i tak wychodzi, jakbyś płacił co miesiąc, bo jeśli wklepujesz kartę 20 zł - Ery - to ona starcza na 4 tygodnie (aktywacji).
Inna sprawa za to, że gdy np ładujesz większymi nominałami, albo 20stkami częściej - to aktywacja się roooozciąąąąga - i to jest fajne właśnie)).

Za to kupując tel na abonament jest fajne to, że nie wydajesz pieniędzy na pusto na aparat - no, zależy jaki (często, pomijając kwote 1 zł, są to ceny rzędu np. 50 zł. Ale - na abonament takie za kilka stów - też można kupić, więc...).

I jeśli mam wydać - przykładowo - 500 zł za sam aparat na kartę - to te 500 zł to jest rok abonamentu (40 zł.) A za 2 lata i tak go (aparat) mam.
(Wiadomo - przeliczanie uzależnione od ceny aparatu i abon. własnie).
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując