2005-11-19, 18:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
ciągle mam jednak wątpliwości co do typu kolorystycznego -(???)
Zgóry proszę Was drogie koleżanki o wyrozumiałość z uwagi na to że jest to pewnie 23507245 wątek z tej serii 
Na początku mojej bytności na wiażu poddałam się Waszej ocenie w tym temacie ale sądzę że załączone wówczas zdjęcia nie pokazywały dokładnie cech mojej urody (przekłamane kolorki). Nie powiem jaka była wtedy diagnoza żeby nic nie sugerować 
Poddając się poprzednio analizie nie robiłam opisu jaki teraz jest wymagany. MOże z niego wyniknie coś nowego(???)
Jak się opalasz?-opalam się na brązowo, ale stopniowo, na plecach i ramionach opalenizna złotawa, na twarzy jakby przykurzona 
kolor oczu- oczy raczej piwne (nie ciemny brąz) ze złotawymi kręgami na tęczówce. Ta z kolei otoczona jest grafitowym kręgiem. Białka oczu nigdy nie miały czysto białej barwy.
piegi- na twarzy jedynie latem, ramiona mam usiane złocistymi piegami, te na twarzy mają raczej brązowy odcień.
cera-odcień żółtawy, zazwyczaj cera szarawa z różowawymi przebarwieniami, rumienię się na różowo
kolor włosów- no z tego co pamiętam(koloryzuję włosy ziołami) to brąz raczej popielaty, choć jako nastolatka pamiętam siebie raczej jako brunetkę ze złocistymi refleksami.
usta- ciązko mi określić ich kolor, raczej bladoróżowe
Nie potrafię szczerze mówiąc sobie dobrać koloru stroju, bo uważam że wiele z nich podkreśla mankamenty mojej cery Jako tako wyglądam w bordo ale raczej pospolicie, zawsze na straży stoi mój rudy sweter(zamieściłam jego zdjęciu), w którym zawsze w miare się sobie podobam, blado wyglądam w piaskowym i czerwieniach (fuj), w szarym beznadziejnie, zieleni nie noszę, niebieskiego absolutnie. Ostatnio lubię wrzosowy kolor. Jak widać niewiele mi się podoba 
W makijażu nie lubię zieleni (wyglądam pstrokato), raczej preferuję bezpieczne barwy- fiolet, brąz, kremowe, ale właśnie wtedy wyglądam oklepanie.
Na 1 fotografii mam na twarzy ciupkę podkładu, na fotkach w brązowym polarze lekki makijaż bez podkładu.
Edytowane przez madie
Czas edycji: 2005-11-22 o 12:22
Powód: usunięcie zdjęć
|
|
|