|
Dot.: Storczyk (Orchidea)
Cytat:
Napisane przez DariaOlivia
Witam je koffane
Nie było mnie kilka dni a Wy kochanieńkie namachałyście tyle stron ze siok  Nadrabiam juz straty  i cytam i cytam i cytam
Widze ze dołączyły do Nas nowe maniaczki  - Cześć dziewuszki
Kupiłam czeronke  a na dwoch dolnych płatolcach ma jakby zółtą podstawe a na niej czerwono ciemne ciapy ale takie drobne - za to ma 2 pedy a z jednego puszcza nowy pedzik - ma juz ok 10 cm a na niej ida jeszcze dwa male cosiki - chyba przedłuzenia  - ale nie zapeszam i sie naraziuchno nie ciesze
Zazdrośnico przeslicny parapecik - nio i te Twoje kolorki - SLICZNE!!!
Wiecie cio - teskniłam !!!
Lece teraz na plotuchowy
Kofam  pa pa
|
darciaaaa mojaaa pikniaszcza przyjszła i jest i będzie 
Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0
raczej nie przekwita bo to jest tez na kwiatach ktore rozkwitly w tamtym tygodniu 
|
oooo moze to grzybeczek?? 
Cytat:
Napisane przez _Maya_
Wiecie co się stało??? Tak marudziłam i naskarżyłam do Was na tego mojego lenia najstarszego....a on co zrobił?? wypuszcza pęd! zaraz pod tym wystającym kikucikiem na łodydze, normalnie jak robiłam zdjęcia to go nie widziałąm a tu masz ci niespodzinka...chyba wreszcie się obudził....
gdybym miała samochód to z tej radości do tesco i do obi bym podskoczyła  taki arbuzowy mi się marzy albo ciapaty...ehhh...dokładni e takie jak u Olci 
|
widzisz??? ja na moje śpiochy ponarzekałam i też sie wreszcie zebrały w sobie i zaczeły rozgrzewkę i mają pędziki i jakieś tam inne cycki 
Olcia i ty masz ciapata cholerek jasny a u mnie nie ma i nie ma czemuy u was są a u mnie nie oiękny jest twój ciapuś a ten pod nim ...mmmm ... mam takiego hihihi ale on jest cudniaszczy
|