Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Storczyk (Orchidea)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-11-10, 16:50   #4187
glizdka
BAN stały

GG do glizdka
Dot.: Storczyk (Orchidea)

Cytat:
Napisane przez DariaOlivia Pokaż wiadomość
Witam je koffane

Nie było mnie kilka dni a Wy kochanieńkie namachałyście tyle stron ze siok Nadrabiam juz straty i cytam i cytam i cytam

Widze ze dołączyły do Nas nowe maniaczki - Cześć dziewuszki

Kupiłam czeronke a na dwoch dolnych płatolcach ma jakby zółtą podstawe a na niej czerwono ciemne ciapy ale takie drobne - za to ma 2 pedy a z jednego puszcza nowy pedzik - ma juz ok 10 cm a na niej ida jeszcze dwa male cosiki - chyba przedłuzenia - ale nie zapeszam i sie naraziuchno nie ciesze

Zazdrośnico przeslicny parapecik - nio i te Twoje kolorki - SLICZNE!!!

Wiecie cio - teskniłam !!!

Lece teraz na plotuchowy

Kofam pa pa
darciaaaa mojaaa pikniaszcza przyjszła i jest i będzie

Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0 Pokaż wiadomość
raczej nie przekwita bo to jest tez na kwiatach ktore rozkwitly w tamtym tygodniu
oooo moze to grzybeczek??

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Wiecie co się stało??? Tak marudziłam i naskarżyłam do Was na tego mojego lenia najstarszego....a on co zrobił?? wypuszcza pęd! zaraz pod tym wystającym kikucikiem na łodydze, normalnie jak robiłam zdjęcia to go nie widziałąm a tu masz ci niespodzinka...chyba wreszcie się obudził....

gdybym miała samochód to z tej radości do tesco i do obi bym podskoczyła taki arbuzowy mi się marzy albo ciapaty...ehhh...dokładni e takie jak u Olci
widzisz??? ja na moje śpiochy ponarzekałam i też sie wreszcie zebrały w sobie i zaczeły rozgrzewkę i mają pędziki i jakieś tam inne cycki

Olcia i ty masz ciapata cholerek jasny a u mnie nie ma i nie ma czemuy u was są a u mnie nie oiękny jest twój ciapuś a ten pod nim ...mmmm ... mam takiego hihihi ale on jest cudniaszczy
glizdka jest offline Zgłoś do moderatora