2008-11-10, 20:20
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamuski styczniowo-lutowe 2009 FINAL COUNTDOWN
Cytat:
Napisane przez arleta110
Mumi, a ja już zamówiłam ten z brązem - stwierdziłam, że nie ma bieli więc nie będzie się tak szybko brudził
Odnośnie nacięcia, to temat kontrowersyjny. Sama dużo ćwiczę mięśnie Kegla, rozciągam się jak mogę (przed ciążą robiłam szpagacik - teraz tego nie próbuję hihi). Mam też płytkę Aktywne 9 miesięcy i staram się w miarę regularnie ćwiczyć. Ale czy będzie nacięcie czy nie zależy od zbyt wielu czynników takich jak np waga dziecka. Wcześniej byłam bardzo za ochroną krocza, ale teraz myślę, że chyba wolę nacięcie niż bym miała pęknąć    Mam nadzięję, ze położna sama oceni czy to będzie potrzebne.
|
No i bardzo dobrze zrobiłaś z tym fotelikiem masz racje brudek przynajmniej sie nie będzie tak bardzo odznaczal sama myślę nad czarnym, ale nie wiem czy to dobry pomysł, moze lepiej kolorowy
dużo osób mówi, ze krocze tną zawsze u pierworódek, ponoć ciężko jest ocenić czy dojdzie do pęknięcia czy nie (i kiedy) i wolą nie ryzykować
Mnie to już wszystko jedno byle maluch był zdrowy, a ja już sobie jakoś dam radę
|
|
|