2008-11-10, 19:32
|
|
Przyczajenie
|
dekoloryzacja z ciemnego brazu na ciemny blond w domu ;D
Farbowalam sie na ciemny braz z okolo 1.5 roku. Ale zawsze to byl ciemny braz.
Od 3 miesiecy chcialam byc blond ;D Raz jak mialam juz odrosty i mialam znowu pofarbowac na ciemny braz kupilam taki najtanszy dekoloryzator i zastosowalam go na pasmo wlosow z pod spodu bo tam mam najbardziej zniszcone. Wlosy na codzien prostuje, potem potapiruje troche lakier do wlosow i jeszcze raz prostuje . Efekt boski heh, ale nie robie tego codziennie, tylko w takie bardzo deszczowe dni, za duzo ich nie ma:p ale uzywam szampony do zniszczonych wlosow i odzywki, maseczek nie. Dobrze sie odzywiam i lykam Omege 3 i wlosy mam zdrowe lsniace nawet po tym wszystkim. Moze koncowki troche. Ale regularnie podcinam 
Te wybarwione pasemko bylo troche suche... i bylo blond bo bardzo dlugo trzymalam ta farbe. Potem pofarbowalam na ciemny blond odrosty i ten pasemek. Wlosy po 2 tygodniach doszly do siebie tzn te pasemko.
W poprzednia sobote zdecydowalam sie na pofarbowanie sie na ciemny blond.
Najpierw przez tydzien intensywnie uzywalam takiego Sprayu dla blondynek do naturalnego rozjasniania wlosow ;D wlosy byly jasniejsze rudawe. Potym kupilam dwa dekoloryzatory o 4-6 tonow od Garnier, wlosy byly takie rude, gdzie niegdzie blond, oczywiscie na samym czubku glowy nalozylam pozniej. Potem pofarbowalam wlosy na blond, na taki jasny dosc i mialam blond wlosy z rudym odcieniem, i potem pofarbowalam na ciemny blond i wyszly super Farby wszystko takie drozsze .. z garnier, one az tak bardzo nie niszcza wlosow ;D
Ogolnie jestem bardzo zadowolona, a robilam wszystko sama w domu i mam dopiero 15 lat haha. nom ale nie zrobilam tego z dnia na dzien tylko poczytalam najpierw troche na necie itp..
Wszyscy btw mowili mi ze w brazie mi lepiej, ale juz mialam dosyc odrostow jasnych bo mam naturalnie wlosy ciemny blond ;D
Narazie dodam foty w brazie, i na nim nawet odrosty jeszcze mialam heh... a w blondzie nie mam jeszcze takich ladnych ale dodam niedlugo 
Wszyscy mowili ze ladnie mi w brazie ale juz mialam dosyc odrostow itp ;D
|
|
|