Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - cudowne tabletki na zmarszczki ?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-19, 20:18   #166
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee
Dot.: cudowne tabletki na zamrszczki ?

oj ciezko doradzic Piti ciezko....ja bym chyba jednak postawila na olej,poniewaz mozna go spokojnie wprowadzci do codziennej diety calej rodziny,mozna go dodawac prawie do wszystkiego,no i ostatnio zastanawialam sie,ze jakby przyszlo mi jesc wszystkie suplementy,ktore chce i uwazam ze powinnam to skonczylabym na 5 tabletkach 2 razy dziennie,psychicznie jakos mi to nie pasuje,bo mam wsteret do tabletek,dlatego zamiast niektorych suplementow staram sie wprowadzc dany skladnik do codziennej diety (w miare mozliwosci oczywiscie).....
mi natomiast nasuwa sie pytanie czy z omega 3 mozna przesadzic? czy mozna przedawkowac jak np w przypadku witamin.Ja zajadam omege od jakiegos tygodnia,ale ostatnio przeanalizowalam co jem i wyszlo mi,ze wszelkie owoce moza to jem 4-5 razy w tygodniu i to w roznycj formach.Poczawszy od gotowanych,pieczonych,gri llowanych,smazonych skonczywszy na zupelnie surowych jak sushi czy ostrygi....no wlasnie czy nie pochopnie postapilam zaczynajac lykac omege??? kurcze moze lepiej jakis inny suplement wprowadzic skoro i tak wszelkich olejow roslinnych mam duzo....boje sie zebym nie przegiela
sunapee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując